Press "Enter" to skip to content

Andreea Bălan, topită după iubitul tenismen: “Întotdeauna am simțit că o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine”

Andreea Bălan este topită după iubitul ei tenisman, Victor Cornea. Cei doi și-au umplut paginile de instagram cu inimioare și nu se mai feresc să-și declare public iubirea. Artista a confirmat relația cu jucătorul de tenis chiar de ziua ei de naștere, când a împlinit 39 de ani, și recunoaște că acesta i-a furat inima și a făcut-o să lase garda jos.

Andreea Bălan este în culmea fericirii. După mai multe eșecuri în dragoste, artista simte iar fluturi de stomac și pare topită după noul ei iubit și nu-i deranjează deloc diferența de vârstă dintre ei, de 9 ani. Mai mult, Andreea spunea că mereu a fost sigură că partenerul ei va fi mai tânăr. Artista a făcut din nou declarații despre bărbatul din viața ei și le-a răspuns celor care o critică pentru că are iubit mai tânăr.

„În ultimii doi ani nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede. Întotdeauna am simțit că o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește’, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Vedeta a dezvăluit chiar și cum a reușit să o cucerească Victor, dezvăluind ce a atras-o la el.

„M-au atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc’, a mai spus Andreea.

Invitată zilele trecut la Observatorul Antenei 1, Andreea Bălan a confirmat relația cu Victor Vlad Cornea, după ce zilele trecute s-a afișat în bluza lui. „Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită’, a declarat Andreea Bălan la Antena 1. Cuplul va merge împreună la Wimbledon. „Mergem la Wimbledon, avem meci acolo’, a confirmat artista

Victor Vlad Cornea este un jucător de tenis român din Sibiu

Victor Vlad Cornea este un jucător de tenis român din Sibiu, iar cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023, iar recent a reușit să urce pe locul 82.

Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a postat mai multe fotografii de pe terenul de tenis și a transmis un mesaj. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată’, a scris artista pe Instagram.

Andreea a confirmat relația cu Victor și pe rețelele de socializare, de ziua ei, alături de imagini superbe cu ei: „Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubita și sunt mai fericită ca niciodată ❤️💫’.

Imediat a venit și reacția lui Victor. „La mulți ani fericiți, iubito’, a scris jucătorul de tenis la postarea artistei, iar apoi a și postat pe instastory o imagine cu el și Andreea, în care îi urează la mulți ani.

Andreea pare topită după sportiv și i-a mulțumit public pentru iubirea pe care acesta i-o oferă: „Multumeesc pentru iubireee😍, Iubitul meu’.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page