Press "Enter" to skip to content

Anca Ţurcaşiu, mărturii despre viaţa după divorţ: „E ca un travaliu de doliu”

Anca Ţurcaşiu a trecut printr-un divorţ greu, în 2020: după 22 de ani de căsnicie, ea şi medicul Cristian Georgescu s-au depărţit. Cântăreaţa a recunoscut însă că, deşi un moment de acest gen este un şoc puternic, divorţul a făcut-o să îşi dea seama că e o fire puternică şi că există viaţă după o despărţire.

Anca Ţurcaşiu a luat viaţa de la capăt la 50 de ani, când ea şi Cristian Georgescu au divorţat după 22 de ani de căsnicie. Artista a povestit, într-un interviu pentru impact.ro, că orice schimbare majoră e grea, dar divorţul a făcut-o să realizeze că e o persoană foarte puternică.

Nimeni nu crede acest lucru (n.r. că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a declarat Anca Ţurcaşiu.

Vedeta a mai explicat că perioada de după divorţ e ca un doliu şi că e foarte complicat să te pui pe picioare după o despărţire. Din punctul de vedere al Ancăi, singurul lucru care vindecă rănile este trecerea timpului. 

 “Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”, a completat Anca Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşu: „Multe lucruri s-au schimbat în bine”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page