Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan s-a pozat alături de un bărbat celebru: „Singurul, unicul!!!”

Anamaria Prodan s-a pozat alături de un bărbat celebru. Deşi se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, impresara îşi vede în continuare de viaţă şi îşi desfăşoară activităţile într-un mod firesc.

Anamaria Prodan s-a pozat alături de un bărbat celebru. Anamaria Prodan a surprins în momentul în care a fost văzută la meciul CS Hunedoara – Minaur Baia Mare, scor 2-1, în manșa tur a barajului de promovare în Liga 2. Agentul de jucători şi-a făcut apariţia în tribună şi, la final, a făcut o fotografie care a stârnit multe semne de întrebare. După, a apărut alături de Mircea Lucescu.

Anamaria Prodan s-a pozat alături de un bărbat celebru

„Il Luce” pare să fie prezent la Hunedoara, acolo unde a impresionat alături de Corvinul. A fost prima echipă pe care a pregătit-o, debutul fiind în 1979. Trei sezoane a fost antrenor-jucător. „Pur si simplu cel mai bun! Singurul, unicul!!! Putere, legendă, Mircea Lucescu, a fost mesajul scris de Anamaria Prodan lângă Mircea Lucescu.

Reghe nu îşi şterge tatuajul cu Anamaria

Chiar dacă are o nouă familie alături de Corina Caciuc, care, recent, i-a dăruit un băieţel, Reghe a declarat că nu şi-a şters tatuajul cu Anamaria Prodan, cu care se află în plin proces de divorţ, şi nici nu intenţionează să îl şteargă.

Nu, nu am șters niciun tatuaj. Nu m-am interesat la nicio clinică să șterg tatuajele. Mă gândesc să mai fac încă un tatuaj, pentru că mai am un băiat, mă gândesc să fac o poveste. 

În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Deocamdată, da, tatuajele rămân”, i-a spus Laurenţiu Reghecampf lui Denise Rifai, la „40 de întrebări”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page