Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, replică pentru Laurențiu Reghecampf în fața judecătorului, la procesul de divorț: „Uită-te la mine! Mă iubești de leșini!”

Ce i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf în fața judecătorului. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au prezentat ieri la Judecătoria Buftea pentru a finaliza procesul de divorț. Printre acuzații și conflicte, sexy impresara susține că au existat și câteva replici interesante între ea și încă soțul său. Iată primele declarații pe care vedeta le-a făcut, cu privire la cele întâmplate în sala de judecată!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au revăzut pentru prima dată după mult timp, la Judecătoria Buftea. Acolo, cei doi au avut parte de momente tensionate! Sexy impresara a povestit ce s-a întâmplat în sala de judecată. Ea susține că între ea și fostul său partener de viață au existat câteva replici extrem de interesante!

Acesta, într-o transmisiune directă în emisiunea Teo Show, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în timpul procesului de divorț. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Ce i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf în fața judecătorului

Anamaria Prodan a ținut să facă o glumă în fața judecătorului. Aceasta s-a uitat atent la fostul ei partener de viață și a subliniat că el ar fi încă îndrăgostit de ea. Ba mai mult decât atât, sexy impresara este de părere că Reghe își iubește fosta familie, însă nu poate da înapoi în acest moment. Vedeta susține că antrenorul Craiovei și-a dat seama că ar fi fost păcălit de actuala sa iubită.

„Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: „ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini’. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit. Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta”, a declarat ea la Teo Show.

„Nu am crezut niciodată că Reghecampf poate să se schimbe așa’

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu mai este bărbatul de care ea s-a îndrăgostit și pe care îl cunoaște. Ea a subliniat că seșa completului de judecată i-a atras atenția acestuia cu privire la scandalul divorțului. Aceasta i-ar fi spus lui Reghe ca ar trebui să își vadă copilul și să închidă tot acest circ pentru a nu-i provoca traume lui Bebeto.

„I-a zis și șefa completului de judecată: „Domnul Reghecampf, dacă vă roagă soția să închidem circul ăsta și să nu vă puneți copilul în situații care lasă traume, pentru ce deschideți dosare când văd aici că doamna Prodan vrea să vă vedeți copilul, să-l luați, să vorbiți cu el.’ Eu nu știu cine, de ce îl sfătuiesc așa, de ce face lucrurile astea. Nu am crezut niciodată că Reghecampf poate să se schimbe așa. Eu mă uit la el și văd o umbră, nu are nicio legătură cu bărbatul pe care îl cunosc eu”, a declarat ea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page