Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, reacție surpriză după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată din nou. Cum îl va chema pe micuț

Anamaria Prodan, încă soția lui Laurențiu Reghecampf, a avut o reacție surpriză, după ce antrenorul a devenit pentru a treia oară tată de băiat, în această dimineață. Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut în această dimineață un băiețel care a primit nota zece la naștere.

Anamaria Prodan, reacție surpriză după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată din nou

E mare fericire în familia lui Laurențiu Reghecampf. Iubita sa, Corina Caciuc, l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiețel al antrenorului. Laurențiu Reghecampf a postat și prima imagine pe Instagram, ținându-și bebelușul în brațe. El l-a prezentat fiilor săi mai mari, Luca și Laurențiu, pe frățiorul lor, Liam, într-o postare pe Instagram.

Astfel, se pare că numele tuturor celor trei fii ai antrenorului de fotbal începe cu inițiala „L” –  Luca, Laurențiu și Liam, mezinul său.

Anamaria Prodan, încă actuala soție a antrenorului, cu care se află în plin proces de divorț, i-a transmis și ea un mesaj acestuia. Impresara i-a făcut o urare, prin intermediul ego.ro. 

“Să-i trăiască și La mulți ani”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru ego.ro.

Urări pentru Laurențiu Reghecampf sunt și pe pagina de Facebook a echipei Universitatea Craiova:

„Laurențiu Reghecampf, un tătic fericit! Felicitări, Mister și bun venit, Liam!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, un divorț cu „greutate”, iar asta pentru că impresara dorește să recupereze anumite sume de bani pe care soțul ei i-ar fi luat de la ea.

”Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea înapoi. Soțul meu a greșit foarte mult în viața asta a lui și a repetat greșelile, probabil le va repeta la nesfârșit pentru că este un suflet mic și trebuie ajutat”, a spus Anamaria Prodan recent.

Cei doi soți urmează să se întâlnească din nou față în față, la Judecătoria Buftea, pe 30 mai, dată la care a fost stabilit următorul termen de judecată, în procesul de divorț.

Laurențiu Reghecampf, un bărbat împlinit

Laurențiu Reghecampf a introdus și o Ordonanță Președențială, prin care cere ca Laurențiu Jr să îl poată vizita la Craiova, unde antrenorul are domiciliul alături de iubita lui.

Laurențiu Reghecampf se declară împlinit pe plan personal, iar într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, antrenorul își declara iubirea pentru femeia care l-a făcut tătic a treia oară.

„Sunt foarte fericit. O iubesc pe Corina. O să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru, spun sincer lucrul acesta”, spunea Laurențiu Reghecampf în urmă cu ceva timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page