Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a afișat cu noul iubit! Impresara trăiește o frumoasă poveste de dragoste: ”Fericită lângă un bărbat puternic din naștere”

Anamaria Prodan e mai fericită ca niciodată, iar chiar de Ziua Îndrăgostiților, impresara a ales să-și facă publică relația. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro vorbește despre bărbatul lângă care se simte cu adevărat iubită și împlinită!

  • Anamaria Prodan e într-o relație
  • Primele declarații despre bărbatul din viața sa
  • Sunt împreună de câteva luni

Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, are primele declarații ale Anamariei Prodan, după ce astăzi impresara a ales să-și facă publică relația. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un domn din afara țării, care o face pe impresară să se simtă o femeie împlinită și iubită.

După divorțul răsunător de Laurențiu Reghecampf, acum vedeta se bucură din nou de un bărbat în viața ei. Cei doi s-au fotografiat în mașină, însă momentan Anamaria Prodan nu a vrut să-i dezvăluie identitatea bărbatului.

Primele declarații ale Anamariei Prodan după ce s-a afișat cu noul iubit

Aceasta ne-a declarat, în exclusivitate, că vrea să fie cât mai discretă și după 50 de ani în care a ținut prima pagină a ziarelor, acum își își dorește să-și țină viața amoroasă mai mult privată și să nu mai dea prea multe din casă.

Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu si copiii mei”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Vedeta vrea că de acum înainte să nu mai care bărbați în spate, așa cum a făcut-o până acum și vrea să trăiască fericită lângă cel care acum îi este alături, ”un bărbat puternic din naștere”, așa cum a spus ea. Anamaria Prodan ne-a spus că dacă până acum ea a fost cea care le-a dat valoare bărbaților din viața sa, acum cel care o face fericită îi dă valoare ei prin dragostea pe care i-o oferă.

”Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani”, ne-a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan și iubitul sunt împreună de câteva luni

Despre iubitul Anamariei Prodan nu se cunosc prea multe detalii, însă sursele noastre ne-au mai declarat că acesta trăiește într-o țară din Europa, e potent financiar și nu e de origine arabă, așa cum se tot credea până acum.

Cei doi formează un cuplu de câteva luni, bărbatul a trecut și el printr-un divorț și este tată, iar sursele Spynews.ro mai cunosc despre el faptul că e un om foarte educat și care știe cum să se comporte cu o femeie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page