Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, deja cerută în căsătorie?! Mesajul controversat postat de impresară a aruncat showbizul în aer: „Da, vreau!” FOTO

Anamaria Prodan a lăsat armele jos în ceea ce îl privește pe Laurențiu Reghecampf și și-a refăcut viața? Cine oare a cerut-o în căsătorie pe focoasa vedetă…

Anamaria Prodan a trezit suspiciuni cu privire la starea ei amoroasă. Să fie oare vedeta implicată într-o nouă relație și să fi uitat de scandalul cu Laurențiu Reghecampf? Ei bine, acest lucru rămâne de văzut. Cert este că impresara a postat o fotografie extrem de controversată pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan a fost cucerită de un alt bărbat? Ei bine, aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor de când sexy impresara a publicat o fotografie pe conturile sale din social media în care a dat de înțeles că ar fi fost cerută în căsătorie. 

Anamaria Prodan se căsătorește?

Până mai acum câteva zile, Anamaria Prodan izbucnea pe toate posturile de televiziune și în toate publicațiile din România din cauza mărturisirilor lui Laurențiu Reghecampf în cadrul celebrului podcast susținut de Măruță. Să fi uitat oare vedeta toate aceste lucruri? Ei bine, așa se pare.

Impresara pare să se focuseze acum pe o nouă idilă, întrucât fotografia controversată pe care a publicat-o pe Instagram a scos în evidență acest lucru. Anamaria și-a pozat mâna pe care purta un inel superb, cu siguranță de o valoare impresionantă. În plus, aceasta a scris și un mesaj uimitor:

„Da, vreau! Mulțumesc! „, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Să fi fost oare artista cerută în căsătorie? Și dacă da, oare cine o fi norocosul?  Nicio grijă, vom afla cu siguranță. Ochii noștri vor sta pe impresară până ce totul va ieși la iveală. Imediat ce vom descoperi, vă vom ține la curent cu informații.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page