Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan dă cărțile pe față! Reghe a avut mai multe amante, de care Becali știa: “De opt ani îi dădea bani!”

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie sinceră și deschisă, dar acum a decis să dea complet cărțile pe față. Celebra impresară a participat la un podcast de excepție, în care a vorbit despre cele mai interesante lucruri din viața sa. De la Prodanca aflăm că Reghe a avut mai multe amante, despre care latifundiarul Gigi Becali știa.

Prodanca, adevărul despre amantele lui Reghe

Prodanca trece printr-o perioadă extrem de dificilă în acest moment, toate acestea din cauza despărțirii de Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, găsește puterea să treacă peste orice și se menține pe poziții. În podcast-ul lui Codin Maticiuc a vorbit despre cele mai atractive subiecte despre viața ei, dar mai ales despre fostul soț și aventurile sale extraconjugale.

Este cunoscut faptul că Reghe va deveni curând tătic. Va avea un copil cu femeia cu care a înșelat-o pe Anamaria, Corina Caciuc. Prodanca a declarat că, în tot acest timp, antrenorul a avut mai multe escapade despre care ea a știut, dar a încercat să le mușamalizeze. Chiar dacă se simțea rănită, a decis să îi acorde soțului ei mai multe șanse și să ascundă totul de dragul familiei.

Despre una dintre aventurile lui Reghe a aflat chiar de la Gigi Becali, care a spus public cum acesta cheltuia banii familiei într-o relație extraconjugală. Timp de opt ani, acesta ar fi întreținut o anumită femeie, alta decât soția lui și chiar i-ar fi deschis acesteia un salon de înfrumusețare.

“Știam de toate! Becali a anunțat în direct, la televizor: “Ce e asta? Ăsta (n.r Reghe) îi dădea ăleia bani, îi deschidea salon!” Ce fel de bărbat ești tu? Tu trebuia să fii intangibil, cum te-am zugrăvit eu: matrița bărbatului perfect. Acum mă uit în ziar și sunt stupefiată.”, a declarat Anamaria Prodan.

De la Anamaria Prodan aflăm că toată familia, respectiv copiii, sunt extrem de dezamăgiți de tatăl lor și nu îl mai pot ierta. Aceștia chiar l-ar fi avertizat cu privire la actuala lui iubită și nu ar fi deloc de acord cu noua relație, dar antrenorul nu i-a luat în seamă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page