Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan are un iubit? Cum a reacționat impresara după ce s-a scris că și-a refăcut deja viața

Anamaria Prodan (49 de ani) a răbufnit după ultima „dezvăluire” din presă, potrivit căreia ar avea deja un iubit. Impresara a tunat și fulgerat, anunțând cine este bărbatul alături de care a fost văzută des în ultimul timp.

Nicio zi fără respiro pentru Anamaria Prodan. Divorțul de soț a propulsat-o în atenția presei mai mult ca oricând. De data aceasta, impresara de fotbal critică vehement o serie de articole care vorbesc de o nouă relație amoroasă în care ar fi intrat recent.

Anamaria Prodan a reacționat pe rețelele sociale, catalogând drept fabulații ultimele zvonuri.

„Vă anunț oficial și este valabil pentru toate publicațiile care au scris asemenea prostii că vă voi da în judecată și eu și oamenii despre care scrieți doar de dragul vizualizărilor. Chiar nu mai aveți pic de Rușine? Chiar nu mai aveți limită? Dragoș are familie! Are părinți! Suntem prieteni de ani de zile! Suntem parteneri de business. Cum vă permiteți să scrieți așa ceva? Chiar nu mai există nici o limită a bunului simț?”, a transmis impresara pe Instagram.

Anamaria Prodan a cerut ca toate articolele pe acest subiect să fie îndepărtate din mediul online, altfel va lua măsuri legale.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page