Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, anunț important de ziua ei! Impresara iubește din nou: “Mă face să mă simt femeie!”

Anamaria Prodan a trecut prin clipe grele, dar acum este din nou fericită! Celebra impresară și-a revenit după despărțirea de Reghe și, chiar cu ocazia zilei sale de naștere, a recunoscut că iubește din nou. Află totul despre povestea de dragoste a vedetei.

Anamaria Prodan are un nou iubit

Prodanca a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții ei. Vedeta a suferit mult din cauza despărțirii de Reghe și spunea că nu își va reface viața prea curând, pentru că este prea rănită, dar se pare că vârsta de 50 de ani o găsește într-o relație. Divorțul celor doi e aproape gata de a se pronunța oficial, iar acum Anamaria Prodan a anunțat oficial că are iubit.

Întrebată de Fanatik dacă are iubit, Anamaria Prodan a spus că s-a rugat mult pentru un om pentru ea și Dumnezeu i-a dat pe cineva pe măsura ei. Impresara recunoaște că este într-o relație acum, dar nu a dat detalii despre bărbatul care o face fericită acum. Mărturisește că acesta vrea să rămână secret

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”a spus Prodanca pentru Fanatik.

Zi de naștere cu fast

Anamaria Prodan este foarte fericită și vârsta de 50 de ani o găsește lângă un bărbat ce i-a schimbat viața. Impresara împlinește mâine o jumătate de veac și și-a sărbătorit deja aniversarea, în avans, la un local din Otopeni, lângă București. A sărbătorit împreună cu bunul ei prieten, Codrin Ștefănescu, ce împlinește 53 de ani.

A avut parte de o petrecere de lux, așa cum ne-a obișnuit, alături de toți cei dragi ei. Printre cele mai importante persoane se numără Bebeto, băiatul ei și al Laurențiu Reghecampf, pe Sarah, fata cea mică din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, Rebeca, fata cea mare, dar și prietenii apropiați, printre care și Andreea Tonciu, fina ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page