Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan a fost dusă de urgență cu salvarea la spital. ”Arăta cumplit, era de nerecunoscut”

Anamaria Prodan a ajuns la spital, de urgență, având tensiunea mărită. Inițial, agentul a încercat să se deplaseze cu mașina personală spre cea mai apropiată unitate medicală, dar a apelat până la urmă 112, fiind conștientă că nu va ajunge singură și că are nevoie de ajutor. O ambulanță a adus-o până la spital.

”Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arăta cumplit. Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital!

Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze”, a dezvăluit o sursă a spitalului, pentru Wowbiz.

Laurențiu Reghecampf se afla în Emirate în momentul în care lui Prodan i s-a făcut rău. Antrenorul lui Al Wahda s-a speriat teribil când a auzit vestea și planul său a fost să se urce în primul avion pentru a ajunge în România. Totuși, Anamaria l-a asigurat că se află în afara oricărui pericol și că nu e cazul să vină în țară.

More from Fără categorieMore posts in Fără categorie »

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.