Press "Enter" to skip to content

Alina Sorescu, primele declarații despre divorț! Cântăreața confirmă separarea de Alexandru Ciucu: ”Voi face tot posibilul să-mi protejez fetițele”

După ce s-a aflat că oficial Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, acum cântăreața face primele declarații despre acest subiect. Artista confirmă despărțirea și precizează că ea a înaintat actele de divorț la începutul acestui an.

  • Alina Sorescu confirmă despărțirea
  • Ea a înaintat divorțul, la începutul anului

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj. După ce în urmă cu doar câteva zile s-a aflat că aceasta i-a înaintat un proces prin care cere ca fetele să locuiască la el, acum vedeta face primele declarații despre acest subiect.

Primele declarații ale Alinei Sorescu despre divorțul de Alexandru Ciucu

Ea precizează că până acum a ales să nu vorbească și să fie discretă în ceea ce privește separarea de tatăl fetițelor, însă vrea să lămurească cum stau lucrurile. Alina Sorescu susține că ea a fost cea care a înaintat divorțul la începutul acestui an.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului“, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de socializare.

Alina Sorescu vrea să-și protejeze fetițele

Mesajul publicat pe rețelele de socializare al artistei continuă, iar aceasta a ținut să mai spună că va lupta să-și protejeze fetițele la fel cum a făcut și până acum. Alina Sorescu mai zice că în aceste momente destul de dificile îi sunt alături părinții, dar și cei care o susțin de atâția ani pentru tot ceea ce ea face.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010, iar în 2014 au devenit părinți pentru prima dată. După doi ani, în 2016, a venit pe lume și cea de-a doua lor fetiță, iar în ultimii ani au tot existat zvonuri legate de despărțire.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, a mai scris ea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page