Press "Enter" to skip to content

Alimentul care te ține departe de țânțari chiar și când ai geamurile deschise. Trucul care te scapă de cheltuieli

Ne aflăm în toiul verii, iar acesta este și motivul pentru care au început să își facă apariția și tanatrii. Ei bine, pentru a evita să fii înțepat de aceste insecte ale sezonului cald, există o soluție naturală pentru a le ține la distanță de locuință. Cum poți să scapi de țânțari fără să ții geamurile închise.

  • Cum scapi de țânțari fără să ții geamurile închise
  • Trucul genial care te ajută pe timp de vară

Vremea s-a încălzit și, odată cu acest aspect, au început să apară și insectele care ne fac viața grea. Ei bine, țânțarii se numără printre insectele care nu sunt agreate de oameni, astfel că se caută tot mai multe metode pentru a-i ține la depărtare.

Scapă de țânțari fără să ții geamurile închise

Cu siguranță produsele din supermarket ți se par costisitoare și știi bine și tu că nu își vor face efectul, mai ales când vine vorba de țânțari. Ei bine, există totuși un aliment ce se găsește în bucătăria ta și care te poate scăpa de aceste insecte zburătoare ale sezonului cald cât ai zice pește.

Poate că nu te-ai fi așteptat vreodată, însă, noi îți vom spune că lămâia va ține la distanță țânțarii de locuința ta. Astfel, având în fiecare camera acest aliment, vei ajunge să dormi liniștit chiar și atunci când uiți geamurile deschise.

Lămâia, ingredientul din bucătărie împotriva insectelor

Ei bine, lămâia este alimentul ce aparține familiei citricelor. Datorită aromei puternice și acide, această substanță numită limonen pe care o conține este toxică pentru țânțari. În acest fel, în cazul în care tăiem o lămâie în jumătate și o punem lângă ferestre, putem crea o barieră naturală împotriva lor.

Ei bine, pentru o eficiență mai ridicată, poți adăuga niște cuișoare, care sunt condimente cu un miros foarte intens și picant, un alt repelent împotriva țânțarilor. Concret, tot ce trebuie să faci este pui câteva cuișoare în pulpă fructului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page