Press "Enter" to skip to content

Alimentul care șterge semnele îmbătrânirii. E considerat minune și luptă împotriva ridurilor de pe față

Deși este adevărat că niciun aliment nu va șterge liniile și ridurile de pe față ca prin minune sau nu vă va face să vă simțiți din nou 22 de ani, o dietă sănătoasă, plină de alimente anti-îmbătrânire, poate crește calitatea pielii, poate îmbunătăți imunitatea. Iată care este alimentul care șterge semnele îmbătrânirii și pe care trebuie să îl introduci în dieta ta de zi cu zi!

  • Cum vindecă afinele pielea feței
  • Cât de des pot fi consumate
  • Sunt o sursă excelentă de vitamina C

Într-adevăr, nu putem opri trecerea ireversibilă a timpului, însă studiile specialiștilor în domeniu au demonstrat de-a lungul timpului că, într-adevăr, putem influența ritmul efectelor fizice ale îmbătrânirii.

Alimentul care șterge semnele îmbătrânirii

Fructe și legume, fasole, nuci și semințe, cereale integrale, ierburi și condimente, ceai, toate acestea fac parte dintr-o dietă sănătoasă, însă lucrurile necesită atenție atunci când vorbim despre chip.

Există multe alimente – așa-numitele „superalimente” care întârzie semnele îmbătrânirii de pe față și ne ajută să arătăm impecabil. Pentru ca un aliment să facă cu adevărat o diferență, trebuie să îl mănânci în mod regulat.

Acest aliment este unul accesibil, versatil și atrăgător. Este vorba despre afine. Afinele sunt o sursă excelentă de vitamina C, fibre și antioxidanți. Culoarea albastru intens provine de la antocianină, un fitochimic și antioxidant cheie.

Cum vindecă afinele pielea feței

Specialiștii în domeniu au mai demonstrat că, pe lângă combaterea îmbătrânirii-oxidării, vitamina C din afine ajută la promovarea protecției celulare și a sănătății pielii pe măsură ce îmbătrânim.

De asemenea, s-a demonstrat științific că acest aliment a redus descompunerea colagenului și a crescut producția generală de colagen. Consumul de afine cel puțin o dată pe săptămână poate întârzia îmbătrânirea cognitivă cu până la doi ani și jumătate.

Mai mult decât atât, afinele vizează acneea, inflamația, stresul oxidativ și îmbătrânirea prematură. Acest aliment ajută la minimizarea porilor, deschiderea și curățarea porilor înfundați și ajută la combaterea bacteriilor care provoacă erupții.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page