Press "Enter" to skip to content

Alexandra, tânăra de 21 de ani moartă în accidentul din Bistrița, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. „O inimă bună a încetat să mai bată”

A venit momentul dureros despărțirii de Alexandra Străjeriu, tânăra de 21 de ani care a pierit în accidentul din Telciu. Familia, prietenii și cei care au cunoscut-o pe tânără o conduc joi pe ultimul drum.

Sunt clipe foarte grele în satul Pojorâta din județul Suceava. Cei care au cunoscut-o pe Alexandra Stăjeriu își vor lua astăzi rămas bun pentru totdeauna. Tânăra va fi înmormântată în rochie de mireasă.

Alexandra era studentă în anul III la Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca și avea o mulțime de planuri de viitor care, din păcate, nu vor mai deveni niciodată realitate.

Alexandra și Robert se întorceau din vacanță 

Tânăra a murit brusc în accidentul petrecut duminică seara în Telciu, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se întorcea din vacanță și se îndrepta către Cluj, unde începea cursurile la facultate. Mașina în care se afla s-a lovit violent de un autocar și nu a mai avut nicio șansă. Trei persoane au murit în respectivul accident, iar o alta a fost rănită. Robert, Alexandra și Constantin Cehren, unchiul lui Robert, și-au pierdut viața pe loc. Un singur pasager de 20 de ani din mașină a scăpat cu viață, fiind primul care a fost scos din autototurism.

Prietenii și rudele fetei sunt sfâșiați de durere și-au urlat disperarea pe internet. Au descris-o pe Alexandra ca fiind o tânără cu un suflet mare, care se oferea mereu să ajute pe oricine. „Alexandra, o fată extrem de minunată și specială, cu un suflet enorm de mare, o persoană inimoasă care avea multe de arătat în viață. Poate una din singurele prietene cu care am putut discuta orice și mereu mi-a ascultat problemele, dându-mi de fiecare dată un sfat care mă ajuta… Acum pleci pe ultimul tău drum atât de devreme”, a spus una dintre bunele prietene ale tinerei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page