Press "Enter" to skip to content

Alex Delea s-a „combinat” cu o colegă de la Survivor România? Fanii emisiunii Pro tv au luat-o „razna”, când i-au văzut împreună

Fosta Războinică de la Survivor, Alexandra Duli, și-a surprins fanii, după ce ea a postat trei fotografii cu Alex Delea, câștigătorul emisiunii de pe Pro TV din acest an. Cei doi foști concurenți ai show-ului erau foarte apropiați unul de celălalt și imediat au apărut și comentariile.

Cum s-au afișat Alex Delea și Alexandra Duli în public

În urmă cu scurt timp, Alex Delea, Elena Chiriac, Blaze, Mihaela Stan și Alexandra Duli au ieșit la o cafenea din zona Piața Unirii. Iar ca un adevărat gentleman, câștigătorul marelui premiu Survivor le-a adus fetelor și câte un trandafir.

Singura care a postat mai multe fotografii cu Delea a fost Alexandra Duli. Cei doi păreau extrem de apropiați, iar comentariile amuzante lăsate de foștii Războinici i-au derutat și mai mult pe internauți.

“Casă de piatră!”, a scris Elena Matei la postare, în timp ce Oana Ciocan le-a transmis: “Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”. Și fosta războinică Ana Dobrovie a reacționat la postare: “Mamă, ce frumoși sunteți voi!”.

Fanii au fost încântați peste măsură la gândul că cei doi ar putea forma un cuplu: „Doi frumoși!”, „Cei mai frumoși! Pentru voi m-am uitat la Survivor!” „Eu cred că vă potriviți! Nu știu dacă sunteți împreună, dar vă stă bine!”, “Măi nebunilor, e ceea ce pare?”, “Sunteți minunați împreună!”, “Bravo, eram sigur că vă combinați!”, “Doamne ajută să rămâneți împreună tot restul vieții”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii Survivor.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a spus până acum dacă sunt împreună cu adevărat sau nu. Rămâne de văzut acest lucru. La momentul actual putem doar bănui că ar fi iubiți.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page