Press "Enter" to skip to content

Adrian Minune se va retrage din lumea muzicii. Anunțul a fost făcut de celebrul cântăreț: ”Nu o să mai cânt”

Adrian Minune este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară, însă cu toate acestea, cântărețul a decis să se retragă din lumea muzicii în ajunul 2024. În exclusivitate la Xtra Night Show, artistul a mărturisit motivul pentru care nu va mai participa la evenimente private.

  • Adrian Minune se va retrage din muzică
  • Iată de ce a luat această decizie!

Adrian Minune a șocat pe toată lumea, după ce a declarat în exclusivitate la Xtra Night Show că se va retrage din lumea muzicii în anul 2024. Artistul a ținut să își anunțe din timp fanii și să le mărturisească că nu va mai cânta la nunți sau evenimente private.

Adrian Minune se va retrage din muzică în anul 2024

Adrian Minune a făcut anunțul trist în exclusivitate la Xtra Night Show, iar artistul a mărturisit că se va retrage din muzica în anul 2024 deoarece vrea să aibă mai mult timp liber și să-l petreacă alături de frumoasa lui familie.

”În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele… ”, a declarat Adrian Minune, în exclusivitate la Xtra Night Show.

Motivul pentru care Adrian Minune nu a mers la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Pe data de 1 iunie a avut loc unul dintre cele mai mari evenimente din showbiz-ul românesc. Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar mai mulți artiști de la noi din țară au fost invitați, printre care și Adrian minune cu familia sa.

Mulți au întrebat motivul pentru care Adrian Minune nu a participat la marele eveniment. Celebrul cântăreț a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu a putut merge deoarece a avut o nuntă programată de anul trecut tocmai în Serbia.

”Eu am fost plecat în Serbia, a fost o nuntă de am luat-o de anul trecut în care a fost pandemia. Toată familia mea a fost invitată acolo (n.r. nuntă Florin Salam), dar și eu, însă eu nu am putut să ajung deoarece eu nu mă joc cu banii altora. Pentru că unii fac banii mai ușor, iar alții mai greu. Ceea ce vorbesc eu îmi place să fie ștampilă.”, a declarat Adrian Minune, în exclusivitate la Xtra Night Show.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page