Press "Enter" to skip to content

Adevărul despre starea de sănătate a lui Celine Dion. Chiar artista a recunoscut

Ce este în neregulă cu Celine Dion? Tot ce știm despre sănătatea cântăreței.

Celine Dion și-a făcut fanii să se roage pentru ea de luni de zile, după ce o criză de sănătate a lăsat-o în imposibilitatea de a cânta.

Dar, la fel de repede cum a dat vestea îmbucurătoare că spectacolele sale au revenit, ea a dezvăluit că starea ei de sănătate precară a însemnat și mai multă supărare.

Cel mai recent, Celine – care a fost nevoită să își amâne rezidența din Las Vegas în octombrie – a dezvăluit că încă nu se simte suficient de bine pentru a cânta și a fost nevoită să anuleze spectacolele rămase din etapa nord-americană a turneului Courage World Tour.

Într-un mesaj emoționant, Celine a scris: “Chiar speram că voi fi în stare să plec până acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii.

“Există o mulțime de organizare și de pregătire care intră în spectacolele noastre și, prin urmare, trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă să mă întorc la o sănătate deplină, la fel ca și noi toți să trecem peste această pandemie, și abia aștept să mă întorc din nou pe scenă. Între timp, am fost foarte emoționată de toate cuvintele de încurajare pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Simt dragostea și sprijinul vostru și asta înseamnă enorm pentru mine. – Celine x.”

Celine nu a abordat care sunt problemele ei de sănătate în ultimul mesaj, dar este probabil o problemă recurentă de la diagnosticul inițial de “spasme musculare severe și persistente”.

Sora ei, Claudette, a vorbit cu revista franceză Voici și a spus: “Ceea ce i se întâmplă este trist. Dar nu este ceva grav. Celine se încrede întotdeauna în mine și îmi cere sfaturi atunci când ceva nu este în regulă. Știu că este bine dispusă.”

Ce mesaj a transmis Celine Dion, de ziua fiului său

“René-Charles, 21 de ani de vis deja au trecut. Ți-am dat viață … Mulțumesc pentru că ne-ai dat darul minunat de a-ți fi părinți. Din acea zi, m-am bucurat să te văd crescând. Inteligența ta, generozitatea ta, curajul tău și sensibilitatea ta nu încetează să mă emoționeze. Te-am ghidat ținându-te de mână. Explorează în continuare și mai presus de toate, ascultă-ți inima cu certitudinea că o să fii mereu sprijinit de noi cu iubire, astfel încât propriile tale visuri să devină realitate. La mulți ani, Rene-Charles! Distrează-te, dragul meu…. Te adorăm!” , a scris Celine Dion pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Copiii si una dintre surorile ei sunt alaturi de ea, insa ce est emai grav este faptul ca celebra artista sufera de “un delir paranoic” legat de pierderea sotului ei, René-Angélil, drama peste care nu a putut sa treaca. O alta boala ii afecteaza picioarele si acum este tintuita la pat, insa intreaga familie este alaturi de ea si spera sa isi revina cat mai repede pentru a putea reveni pe scena. ”Toată lumea se roagă ca suferința să fie temporară și să revină pe scenă”, a adăugat sursa citată.

Presa de peste Ocean sustine ca Celine Dion plange in fiecare zi pentru ca ar auzi vocea sotului ei si ca ar vorbi cu tatal sau in gandurile lui. ”Faptul că e țintuită la pat îi alimentează gândurile negative și micile deliruri”, a mai spus sursa citată.

Vedeta a împărtășit, de asemenea, un mesaj emoționant despre sănătatea mintală și i-a îndemnat pe oameni să “fie buni”.

“Este atât de important să ținem sub lumina reflectoarelor sănătatea noastră mintală”, a scris Celine pe Instagram în mijlocul propriei sale crize. “Vă rugăm să fiți buni cu voi înșivă și cu ceilalți. Amintiți-vă că nu sunteți singuri. Ajutorul este acolo, dacă ai nevoie de el. Celine.”

În timp ce se recuperează, ea are sprijinul băieților ei. Celine are trei fii, iar cel mai mare dintre ei, Renee Charles-Angelil, nu a făcut nici el nicio referire la starea de sănătate a mamei sale, în timp ce gemenii ei nu se crede că au conturi publice pe rețelele de socializare din cauza vârstei lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page