Press "Enter" to skip to content

Adelina Pestrițu a picat BAC-ul. „La scris am luat numai 3,60”

Adelina Pestrițu e una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, cu peste 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram. Are un succes uriaș și a devenit un exemplu de urmat pentru multe adolescente.

 

Bruneta în vârstă de 34 de ani a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards. Asta înseamnă că Adelina Pestrițu este un deschizător de drumuri în comunitatea sa, dar și un trendsetter. Este urmărită de milioane de persoane pe conturile de socializare, iar mișcările sale sunt adesea copiate de cei care o urmăresc.

Adelina Pestrițu a picat BAC-ul

Adelina Pestrițu este, totodată, și imaginea multor branduri pe care le promovează și pentru care este plătită. Fosta prezentatoare TV are un discurs fără cusur și n-ar da niciodată de bănuit că a picat proba de bacalaureat chiar la limba română. Una dintre cele mai de succes vedete din România a picat BAC-u.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că, de fapt, a fost vorba despre o eroare, nicidecum despre faptul că nu a învățat. Bruneta a încurcat subiectul, astfel că nu a obținut nota de trecere. Chiar ea a vorbit despre acest subiect, pe care mulți l-ar considera unul rușinos.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”, a declarat Adelina.

Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram

Adelina Pestrițu câștigă o avere din Instagram. Ea a mărturisit că activitatea din online îi consumă foarte mult timp, deși din exterior lucrurile nu par deloc așa.

„Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinem”, a spus Adelina Pestrițu.

Aceasta a fost întrebată câți bani câștigă din Instagram, însă fără a preciza o sumă exactă, Adelina Pestrițu a recunoscut că suma este una „enormă”, raportată la salariul minim pe economie.

Adelina Pestrițui a mai dezvăluit că are o firmă de PR cu peste 10 angajați, pentru care plătețte salarii și impozite, precizând astfel că viața ei nu e tocmai atât de ușoară pe cât pare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page