Press "Enter" to skip to content

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Vi s-a părut vreodată că întâlniți oameni care parcă știu să facă de toate sau că întotdeauna reușesc să găsească o soluție sau să aibă răbdarea necesară pentru a depăși cele mai grele obstacole din viață, ieșind  din acestea cu fruntea sus și triumfători? Vă prezentăm astăzi care sunt acele zodii ce întotdeauna reușesc în viață, care sunt cunoscute ca fiind descurcărețe și care au mereu un as în mânecă, oricât de grele ar fi obstacolele pe care le întâlnesc. 

Berbecii reușesc întotdeauna să se descurce în viață. Au o forfotă interioară ce-i îndeamnă mereu să meargă înainte, să își depășească limitele, să se redescopere în noi ipostaze tot mai bune, fiind cu fiecare an ce trece o variantă mai bună a propriei persoane.

Berbecii au un simț al succesului, știu cu cine să se împrietenească, știu să fie foarte sociabil și să iasă în evidență atunci când este nevoie, știu să comunice, iar această din urmă calitate este deosebit de importantă în viață pe toate planurile. Aceasta înseamnă că știu să ceară, că știu să ofere, că lasă în viața celor din jur o amprentă frumoasă, o ușă deschisă, gata oricând să fructifice o nouă oportunitate alături de oamenii valoroși pe care i-au cunoscut.

Berbecii sunt persoane foarte muncitoare și adesea îi cunoaștem ca fiind oameni de carieră. Știu să urmeze succesul și reușesc să-și organizeze bine timpul, astfel încât să nu piardă vremea în direcții care nu le sunt de folos.

De asemenea, Berbecii se numără printre puținii care știu să spună nu, așadar nu se supraîncarcă cu promisiuni pe care trebuie să le respecte, ca să-i suprasolicite și să le fure energia pe care ar putea-o folosi în direcțiile pe care și le-au propus.

Nu e de mirare că Berbecii pot atrage de multe ori invidia celor din jur. Tocmai de aceea trebuie să fie atenți atunci când cineva încearcă să le facă rău și să își urmeze întotdeauna intuiția, chiar și când logica le spune că totul este în regulă.

Cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului: Balanță

Chiar dacă Balanțele descoperă mai târziu în viață ceea ce le place cu adevărat și le face fericite, totuși acești nativi știu să își folosească resursele pentru a-și urma calea, atunci când o găsesc.

Balanțele sunt persoane foarte ordonate, în ciuda faptului că la o primă vedere am spune că nu. Dar ele știu ce au de făcut atunci când își propun un scop, reușesc să își ordoneze foarte bine prioritățile în viață, sunt buni strategi, știu să facă slalom astfel încât să prindă toate oportunitățile, dar să ocolească obstacolele.

Nu contează cât de grea este viața, Balanțele întotdeauna vor găsi o cale nu doar de a ieși din impas, ci și de a avea succes în viață. Nu contează nici măcar atunci când astrele nu le-au oferit talente evidente, găsesc ele ceva la care să se priceapă și să reușească să-și construiască viitorul.

Că tot am vorbit de construit, Balanțele chiar pun cărămidă cu cărămidă pentru a-și atinge scopurile în viață, muncesc mult, însă nu degeaba. Rezultatele apar întotdeauna, iar mai mult decât atât munca Balanțelor este întotdeauna strâns legată de valorile lor interioare, de credințele lor, de modul în care se pot simți cu adevărat fericite.

Așadar Balanțele nu doar că reușesc să se descurce în viață, chiar și când hopurile sunt destul de dificile, ci știu să trăiască frumos, intens, cu multe experiențe și emoții.

Cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului: Vărsător

Dacă în cazul zodiilor de mai sus vorbeam despre o capacitate de a se descurca destul de bine în viața de zi cu zi, ei bine Vărsătorii se numără printre cele mai descurcărețe zodii, însă pe aceștia îi mână doar crizele.

Vărsătorul poate rămâne comod în viața lui pe care și-a așezat-o astfel încât să fie bună, nici prea-prea dar nici foarte-foarte, astfel că pot trece ani în care Vărsătorul să se uite pe sine în acest confort.

Problema se pune însă atunci când în viața Vărsătorului apare o criză. Fie trebuie să-și găsească un cămin, fie are nevoie de mai mulți bani pentru că nu se mai poate descurca astfel ori poate a pierdut o persoană dragă din viața lui. Alți Vărsători se pot trezi într-o relație toxică și abuzivă, alții pot primi o moștenire și trebuie să se descurce personal de ea pentru că nu au resurse să angajeze alte persoane. Ori trebuie să plece din țară și așa mai departe.

Dacă nu credeți în minuni, trebuie să vedeți un Vărsător reacționând într-un moment de criză. Va face din imposibil, posibil! Capacitatea intelectuală imensă a acestor nativi îi poate determina să învețe o cantitate uriașă de materie într-un ritm absolut record sau să găsească soluții cu totul inovatoare, nemaiîntâlnite, dar foarte utile în momentul respectiv.

În fața crizelor Vărsătorul devine ordonat, creativ, foarte responsabili, comunicativ, puternic și expresiv, convingător, capabil să ia cele mai radicale decizii fără să se uite în urmă, dur, dar și energic.

Tocmai de aceea atunci când se va confrunta cu cele mai mari probleme din viață, Vărsătorul va ști să iasă cu fruntea sus și va reuși să își trateze cu blândețe rănile sufletești. Un aspect frumos este acela că acești nativi nu au tendința să își ascundă problemele ori traumele, ci le trăiesc în văzul tuturor, demonstrând că este bine să înțelegem adevărurile din viețile noastre, că este bine să ne acceptăm și să ne îmbrățișăm vulnerabilitățile, că este normal avem momente de criză în viața noastră și că trebuie să dăm tot ce putem mai bun.

Un Vărsător nu va ceda niciodată în fața greutăților vieții și va căuta întotdeauna soluții de a merge mai departe. Este drept că Vărsătorii pot avea vieți foarte grele, sunt zodii intens încărcate karmic. Tocmai de aceea am dorit să-i punem în topul celor mai descurcărețe zodii din horoscop.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page