Press "Enter" to skip to content

Accidentul din Bihor, în care o tânără a murit, ar fi fost produs intenționat de iubitul ei. Noi detalii

Apar detalii cutremurătoare în cazul unei tinere care a murit în urmă cu o lună, într-un accident rutier în Bihor, produs de iubitul ei, care avea și permisul suspendat.

Apropiații tinerei susțin că bărbatul ar fi amenințat că o va aduce acasă pentru ultima dată, iar acum se gândesc cu groază ca nu cumva gestul să fi fost unul intenționat.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 79, la ieșirea din localitatea bihoreană Nojorid. Femeia în vârstă de 25 de ani stătea pe scaunul din dreapta și își ținea în brațe copilul cel mic, de doi ani. La volan era iubitul ei, de 48 de ani. Într-o curbă, mașina a ajuns pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR. Tânăra a murit pe loc, în timp ce bărbatul și copilul au fost răniți și au ajuns în stare gravă la spital.

Daliala Corbu, prietenăBărbatul din Bihor nu este pentru prima dată când o aducea acasă și o readucea înapoi la el. Nu aveau o relație stabilă, era mai mult o relație pasageră. Eu, din ce știu, nu era un om agresiv, știu că mergea la el, stătea o zi-două și o aducea înapoi.

Femeia ar fi vrut să-l părăsească

Cei doi se îndreptau spre Arad, de unde era femeia. Acum, apropiații ei spun că relația lor nu mai mergea și că femeia ar fi vrut să îi pună punct. Iubitul ei ar fi amenințat că o va aduce acasă pentru ultima dată.

David Marius Petru, fostul iubit al victimei: Ea i-a spus în față: „Dani, te rog sa ma ierți, eu nu te mai iubesc, vreau să mă întorc înapoi acasă. Ea a mers acolo după haine, nu a mers sa se împace cu el. El s-a enervat și a zis: „Nu te iert, să te ierte Dumnezeu” și mie mi-a zis: „Tu să stai liniștit, că în două ore ți-o aduc pentru totdeauna”, atâta tot. Mi-a închis telefonul și nu a mai răspuns pe Facebook. M-am gândit că îi face ceva, dar nu mă așteptam să-i facă asta.

Daniela Iercoșan, mama tinerei decedateNu m-am așteptat să se întâmple așa ceva cu ea, nu m-am așteptat. Așa cum am văzut și eu de pe internet, eu cred, ca el a făcut intenționat lucrul acesta.

Până acum, această ipoteză nu a fost confirmată de anchetatori. Băiețelul de doi ani, rănit în accident, a fost externat între timp și a rămas în grija bunicii. Femeia mai avea și un fiu de 6 ani. Bărbatul de 48 de ani este internat și acum, Deocamdată nu a fost audiat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page