Press "Enter" to skip to content

Accident grav pe ”drumul morții”, în Buzău! Un autocar cu 32 de persoane s-a răsturnat. Șoferul este în stare gravă

Un autocar cu 32 de persoane s-a răstunat într-o zonă periculoasă din Buzău, cunoscută drept ”Drumul Morții”. Din primele informații, se pare că echipajele de salvare au ajuns la fața locului și au activat planul roșu de intervenție. Șoferul este în stare gravă, iar mai multe persoane au fost rănite.

  • Un autocar cu 32 de persoane s-a răsturnat în Buzău
  • A fost activat planul roșu de intervenție

Este alertă în Buzău, după ce încă un accident grav s-a produs în zona cunoscută drept ”Drumul Morții”, pe DN2E85. Mai multe persoane sunt rănite, iar echipajele medicale acționează la fața locului. Din cauza numărului mare de persoane implicate, a fost activat planul roșu de intervenție. Șoferul se află în stare gravă, încarcerat, iar peste 20 de persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Un autocar cu 32 de persoane s-a răsturnat pe ”drumul morții” din Buzău

Din primele informații, se pare că accidentul s-a produs pe drumul dintre Râmnicu Sărat și Focșani, denumit și ”drumul morții”, din cauza accidentelor grave din ultimul timp. La fața locului au ajuns echipajele medicale, cu două autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, o autospecială pentru transportarea victimelor multiple, cinci ambulanțe SMURD și 11 ambulanțe SAJ.

Autocarul s-a răsturnat după ce șoferul ar fi încercat să evite o coliziune, iar astfel a ajuns în afara părții carosabile, pe câmp. Prefectul de Buzău a oferit primele declarații pentru Antena 3 CNN, spunând că cel mai grav dintre toate persoanele implicate este șoferul, care a rămas încarcerat, iar ulterior a fost transportat la UPU.

”În autocar se aflau buzoieni. Nu ştim dacă se duceai sau se întorceau de la o fabrică de confecții din Focşani unde lucrează. Din primele evaluări cel mai grav este șoferul care a plecat deja spre UPU cu o ambulanța de Suceava. Din primele date autocarul a încercat să evite o coliziune şi a ieșit în afara carosabilului pe câmp”, a declarat Daniel Țiclea, prefectul de Buzău, la Antena 3 CNN.

Aproximativ 22 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Până în acest moment, din cele 32 de persoane implicate, 22 dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Chair dacă este vorba despre un accident deosebit de grav, vestea bună este că toate victimele sunt conștiente, motiv pentru care rănile nu sunt grave.

Dintre cele 22 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale, opt au fost transportate deja la spitalul din Râmnicu Sărat, 12 persoane au fost duse la UPU Buzău și două persoane la UPU.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page