Press "Enter" to skip to content

Accident grav: Jurnalist mort după ce maşina sa a fost lovită în plin de o maşină care circula pe contrasens

Un jurnalist a murit într-un grav accident în Buzău, e vorba de un operator TV care se întorcea de la o transmisiune. Mașina in care se afla a fost lovita de un autoturism intrat pe contrasens şi condus de o tânără de 19 ani.

Accident cumplit la Buzău. O nouă victimă după ce tânăra de 19 ani a murit în urma coliziunii. Astfel, în urma accidentului produc marți seară pe Șoseaua Spătarului, două persoane și-au pierdut viața: tânăra în vârstă de 19 ani, care a murit pe loc din cauza leziunilor incompatibile cu viața, și șoferul autoutilitarei, care a fost transportat la spital în stare gravă.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost internat în stare de comă la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat. Pasagerul din autoutilitară, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a suferit multiple traumatisme, dar este stabilizat și, potrivit medicilor, se află în afara oricărui pericol.

Sabin, operator la DIGI Tv, și un coleg de-ai săi se întorceau cu mașina de serviciu de la Galați, acolo unde făcuseră parte din echipa de transmisie a partidei de fotbal dintre Oțelul și Gloria Buzău.

După încheierea meciului, o altă mașină din carul TV a ales să se întoarcă la București pe ruta Slobozia, dar Sabin a ales varianta Buzău – Urziceni, pentru a-l lăsa acasă pe colegul său în vârstă de 31 de ani, care locuiește în zona Fierbinți. Pe Șoseaua Spătarului, duba celor de la DIGI Sport a fost lovită în plin de un autoturism Skoda Fabia, condus de tânăra din Rușețu.

O tânără de 19 ani și-a pierdut viața și alte două persoane au fost rănite într-un grav accident, la ieșirea din Buzău. Din motive deocamdată necunoscute, mașina condusă de Larisa a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, angajaţi ai unei companii de telecomunicații. Fata de 19 ani a murit pe loc, bărbatul la spital
Din motive necunoscute, la ieșire din municipiul Buzău, pe Șoseaua Spatarului, maşina condusă de Larisa a intrat pe contrasens şi s-a izbit în plin de o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, angajaţi ai unei companii de telecomunicații.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Larisa era din Rușețu şi abia împlinise 19 ani. Anul acesta, tânăra absolvise clasa a XII-a la Liceul Pedagogic din Buzău. În prezent, Larisa era studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (filiala Buzău) și lucra ca educatoare la o grădiniță privată din Buzău, potrivit buzoienii.ro.

Părinții tinerei sunt devastaţi. Ambii lucrează la o brutărie din comună și mai au un băiețel mai mic decât Larisa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page