Press "Enter" to skip to content

Acces Direct. Fiica i-a fost furată la naștere, în urmă cu peste 30 de ani? Maria, o femeie din Vâlcea, nu știe nimic astăzi de copilul său

În urmă cu mai bine de peste 30 de ani, Maria urma să dea naștere celui de-al cincelea copil. Femeia a mers la maternitate, însă după ce a născut natural i s-a spus că a avut un avort spontan, iar bebelușul a murit. Cu toate că una dintre asistente i-a mărturisit că a născut vie o fetiță, ea nu și-a văzut niciodată copilul.

  • Maria nu știe până astăzi ce s-a întâmplat cu fiica ei
  • A născut în 1986, dar i s-a zis că are un copil mort

Maria susține că nu știe nimic de copilul său. Fiica i-a fost furată la naștere, în urmă cu 30 de ani?

În anul 1986, Maria, o femeie din Vâlcea, trebuia să nască cel de-al cincelea copil. Ea a ajuns la maternitate, unde a fost anunțată că are o sarcină cu probleme. Timp de 4 luni a stat în spital, iar în seara de Crăciun i s-a făcut o injecție și i s-a spus că acesteia i se va face cezariană.

”Am fost propusă pe 24 decembrie să anunț familia că mi se face cezariană. Am anunțat acasă, au venit trei persoane, să doneze sânge, dar în seara de pe 25 în 26 mi-au făcut o injectie ca să mă pregătească de cezariană.

Până au venit ai mei să doneze sânge eu am născut. Când am născut mi s-a spus că e avort spontan. Nu l-au lăsat să-l aud eu plângând”, a spus femeie la Acces Direct.

Femeia a fost anunțată că, de fapt, a născut o fată perfect sănătoasă

În următoarea zi, femeia a povestit că a aflat de la una dintre asistente că de fapt a născut un copil perfect sănătos, o fetiță, însă i s-a spus să nu zică nimănui deoarece e foarte periculos și amândouă vor fi împușcate dacă se va afla.

Cu toate că și-a văzut copilul, Maria a fost externată și a plecat acasă fără bebeluș, dar și fără a știi cu exactitate ce s-a întâmplat. Ea spune că a stat în salon cu o femeie care nu putea să aibă copii și una dintre ipoteze ar fi că bebelușul său ar fi ajuns pe mâinile acesteia.

Deși a încercat să afle ce s-a întâmplat cu fiica ei, Maria nu cunoaște nici până în ziua de astăzi adevărul în ceea ce o privește pe cea pe care o aducea pe lume în urmă cu mai bine de 30 de ani.

”În ziua cealaltă a venit o asistentă la mine și mi-a zis că de ce plângi, i-am zis că mi s-a umflat pieptul și n-am pastile și mi-a zis să pun un prosop cu apă rece. Mi-a zis haideți cu mine la cabinet să vă dau o pastile. Mi-a zis să iau pastila ca să dea laptele înapoi.

Mi-a zis că tu știi că ai făcut o fată, mi-a zis că ai o fată frumoasă, dar să nu spui la nimeni că ne împușcă pe amândouă. M-a luat de mână, m-a dus sus la etajul cinci, era o fetiță brunetă, roșie cu ceva pe față așa, și cu aia am rămas. Am plecat acasă, nu mi-a dat nimeni certificat de deces, nici copil, nici mort, nici viu”, a mai zis ea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page