Press "Enter" to skip to content

A murit părintele Daniel Toiu de la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinții Petru și Pavel” din Constanța. Preotul avea doar 47 de ani

Este doliu în Constanța, mai ales pentru toți credincioșii, care mergeau des la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinții Petru și Pavel”. Din nefericire, astăzi, părintele Daniel Toiu a încetat din viață, la vârsta de doar 47 de ani. Care este cauza morții preotului!

Biserica Ortodoxă Română este în doliu! Vestea cutremurătoare că Daniel Toiu, părintele care slujea la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinții Petru și Pavel” din Constanța, a murit la vârsta de 47 de ani a îndoliat pe toată lumea.

A murit părintele Daniel Toiu de la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinții Petru și Pavel” din Constanța

Părintele Daniel Toiu era unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din Constanța, astfel că majoritatea credincioșilor sunt profund îndurerați acum. Acesta a murit la vârsta de doar 47 de ani, fiind un adevărat șoc pentru cei care l-au cunoscut.

În aceste momente, nu se știe încă care este cauza morții la o vârstă atât de tânără, apropiații find reținuți cu problemle de sănătate de care acesta suferea, iar vestea că a trecut la cele Sfinte fiind dată chiar de un slujitor al Catedralei Arhiepiscopale ”Sfinţii Petru şi Pavel” din Constanţa.

Numeroase mesaje pline de durere

Pe pagina de Facebook pe care părintele Daniel Toiu o administra, sunt acum numeroase mesaje pline de durere, toți cei care l-au cunoscut dorind să lase un ultim omagiu sau câteva rânduri de rămas bun.

”A plecat la cele vesnice în această noapte un corifeu al Catedralei Arhiepiscopale din Constanța, pr protosinghel Daniel Toiu,a plecat grăbit și pe neașteptate pentru ,dar pregătit pentru Liturghia Cerească. Dumnezeu sa te odihnească în rândul celor drepti parinte bun,stâlp ne nădejde ce mi-ai fost la Catedrală, îndrumător al practicanților în slujirea preoțească și povățuitor al credincioșilor. Fie ca sufletul frăției tale sa se facă însoțit de Îngeri către Dumnezeu la odihnă veșnică”, a scris pe Facebook un apropiat al preotului Daniel Toiu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page