Press "Enter" to skip to content

A murit Ion Smecherul. Culita si Iancu Sterp au facut anuntul trist: Vestea proasta am primit-o chiar acum

Ion Şmecherul, ciobanul care apărea des în vlogurile lui Iancu Sterp, a murit. Potrivit primelor informaţii, băutura ar fi fost cea care i-a adus sfârşitul bărbatului.

Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, a murit. Bărbatul a devenit cunoscut după ce, în urmă cu şase ani, a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiţă Sterp.

Ion Şmecherul a murit. Familia Sterp este în doliu

Vestea cumplită a fost dată chiar de Iancu Sterp, pe reţelele de socializare.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.

Se pare că unul dintre cei mai cunoscuţi ciobani din România a murit din cauza băuturii.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culiţă Sterp pe Facebook.

Vestea morţii lui Ion Şmecherul s-a propagat pe reţelele sociale, postările fraţilor Iancu şi Culiţă Sterp fiind distribuite de mii de persoane.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page