Press "Enter" to skip to content

A murit cântăreața și compozitoarea sud-africană Bulelwa Mkutukana, cunoscută sub numele de Zahara

O nouă veste tristă pentru fanii muzicii internaționale! Bulelwa Mkutukana, cunoscută sub numele de Zahara, a trecut în neființă, în cursul zilei de luni, 11 decembrie 2023.

Ei bine, cântăreața și compozitoarea sud-africană Bulelwa Mkutukana, cunoscută sub numele de Zahara, a murit, în cursul zilei de luni, iar anunțul a fost făcut de către ministrul culturii din Africa de Sud.

Din informațiile apropiaților vedetei, se pare că aceasta s-a stins din viață în problemelor medicale cu care se confrunta.

Cine a fost Zahara

Mai exact, Bulelwa Mkutukana, cunoscută sub numele de Zahara, a decedat luni seară într-un spital din Johannesburg. Se știe că artista era internată de mai mult timp la unitatea medicală, având probleme la ficat.

Amintim despre cântăreață că a devenit cunoscută în anul 2011 cu albumul Loliwe. De-a lungul carierei sale în muzică, ea a lansat cinci albume și a câștigat zeci de premii locale și internaționale.

Mai mult decât atât, în anul 2019, Zahara a făcut dezvăluiri în legătură cu lupta pe care o avea cu dependența de alcool.

Doliu în lumea muzicii din România!

Și lumea muzicii din România este în doliu! S-a stins din viață Florin Apostol, artistul care a cunoscut succesul alături de Mădălina Manole. Celebrul cântăreț a murit la vârsta de 58 de ani, după ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Florin Apostol, cunoscutul cântăreț care și-a făcut debutul la Festivalul de la Mamaia în anul 1988, unde a obținut premiul pentru cea mai bună interpretare, a încetat din viață la vârsta de 58 de ani. Toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe cântăreț îl plâng acum și sunt în doliu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page