Press "Enter" to skip to content

A crezut că e răcită, dar când a mers la spital medicii i-au dat vestea ce i-a schimbat viața total. Ce avea, de fapt:

O tânără a crezut că are o răceală și a decis totuși să meargă la spital, dar medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat complet viața.

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără pe nume Georgia Coulson în vârstă de 20 de ani din Guildford, Surrey (Marea Britanie). Într-o zi, aceasta a început să facă febră și a crezut că e răcită. Văzând că simptomele nu trec, aceasta a decis să meargă la spital, dar acesta a fost momentul în care medicii i-au dat o veste neașteptată, ce i-a schimbat complet viața.

Georgia Coulson este studentă la matematică și, în toamna lui 2021, tânăra a mers la o petrecere. La scurt timp după, aceasta a început să facă febră și să se simtă rău. A crezut că a luat o răceală, așa că s-a tratat cu tot felul de medicamente specifice.

Febra nu a trecut și starea ei generală s-a înrăutățit, așa că a cerut niște consultații medicale prin telefon. În două dintre situații, doctorii i-au pus diagnosticul de cor.onavirus, iar a treia oară i s-a spus că ar putea să fie vorba despre apendicită.

Când starea i s-a înrăutățit și mai mult, studenta a decis să meargă la spital. După numeroase analize și investigații, medicii au ajuns la concluzia că pacienta se afla în șoc septic. Fără să mai stea pe gânduri, doctorii au decis să o bage în comă indusă timp de 16 zile, pentru a-i salva viața.

După numeroase tratamente, Goergia Coulson și-a revenit și spune că este norocoasă că a reușit să supraviețuiască. Tânăra a dezvăluit faptul că nu mai auzise până atunci de sepsis și de septicemie, motiv pentru care a considerat că este vorba doar despre o simplă răceală.

„Nu mi-am putut imagina una ca asta, nu știam ce înseamnă sepsisul sau septicemia. Am presupus că e vorba doar despre o simplă răceală. Am chemat ambulanța, am făcut teste PCR pentru Co,vid-19 și totul a ieșit negative. Speram să îmi revin, dar îmi era din ce în ce mai rău. Nu mi-am putut imagina că febra și frisoanele sunt semn de sepsis (septicemie). Când am ajuns la spital abia dacă mai puteam să mă țin pe picioare”, a dezvăluit Georgia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Tânăra a ales să își spună povestea pentru ca alții să învețe o lecție din experiența ei. Goergia este de părere că, dacă ar fi fost mai din timp la medicul de familie sau la Urgențe, atunci cu siguranță afecțiunea ar fi fost depistată la timp.

Sepsisul (septicemia) poate avea cauze multipe, de la infecții bacteriene și virale și până la cele fungice și se manifestă prin febră, frisoane, puls crescut, amețeli, stare de leșin , dureri musculare, tahicardie și altele.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page