Press "Enter" to skip to content

8 noiembrie 2023: Ziua Îngerilor. Ce zodii sunt protejate de aceste puteri cerești

Ziua Îngerilor, sărbătorită pe data de 8 noiembrie 2023. Vezi care sunt zodiile protejate de puterile cerești!

Ziua Îngerilor, 8 noiembrie 2023

Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil sunt sărbătoriți de credincioșii ortodocși la data de 8 noiembrie, marcând trecerea de la venerarea sfinților și a moaștelor la cultul îngerilor.

Sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil are o istorie care datează din secolul al V-lea. Inițial, a fost o simplă celebrare a sfințirii unei biserici dedicate Sfântului Mihail, construită la ordinul lui Arcadius din Constantinopol. Cu timpul, această sărbătoare a inclus și cinstirea Sfântului Gavriil, până când a devenit o sărbătoare dedicată tuturor Sfinților Îngeri.

Biserica Ortodoxă a cinstit sfinții încă de la înființare și îi va prețui până la sfârșitul veacurilor.

În calendarul ortodox, pentru fiecare sfânt este alocată o zi specială de sărbătoare.

Viețile, activitățile și minunile fiecărui sfânt au fost consemnate încă din primele secole creștine și sunt păstrate până în zilele noastre sub forma sinaxarelor, proloagelor, mineielor și acatistelor, din care se citește în mod regulat în timpul slujbelor religioase.

Zodiile protejate de puterile cerești

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți ca fiind pasionați de aventură și de acțiune, iar acest temperament îi atrage adesea către situații periculoase.

Cu toate acestea, Berbecii au o abilitate de a scăpa din aceste situații fără a suferi consecințe grave. Ei sunt adesea lideri și au capacitatea de a prelua controlul și a conduce în mijlocul problemelor, rezolvându-le cu determinare și viteză.

Acești nativi se numără printre zodiile protejate de îngeri, ceea ce înseamnă că beneficiază de o protecție divină care îi însoțește în aventurile lor riscante.

Curajul, puterea de decizie și abilitatea de a se adapta rapid îi ajută să ducă o viață dinamică și să facă față riscurilor. Berbecii sunt oameni de acțiune care ne inspiră cu vocea lor puternică, dinamismul și capacitatea de a înfrunta pericolele și situațiile dificile pe care mulți le evită.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru creativitatea lor și mereu au idei noi pe care le pun în practică pentru a-și îmbunătăți viața.

Acești nativi sunt îndrăzneți și ambițioși, iar abilitatea lor de a atinge obiectivele și de a obține succesul pare să vină natural, fără eforturi mari.

Reușesc să găsească un echilibru între muncă și distracție, ceea ce le aduce un sentiment de împlinire. Leii au un talent de a aduna în jurul lor oamenii potriviți care îi ajută în creșterea și dezvoltarea lor.

Protecția divină pentru nativii Leu vine din relațiile lor puternice cu ceilalți. Acești nativi se bazează pe alianțe și conexiuni sociale pentru a-și atinge obiectivele. În dragoste, Leii găsesc adesea sufletul pereche și construiesc familii fericite și împlinite.

Leii știu să se bucure de viață și adesea sunt invidiați pentru acest dar. Norocul lor se reflectă și în darul prieteniei pe care îl primesc de la Univers, ceea ce îi ajută să se conecteze cu oamenii potriviți în viața lor.

Pești

Nativii Pești se nasc sub una dintre cele mai complexe și contradictorii zodii din horoscop. Acești nativi sunt asemenea unor magneți pentru contraste și schimbări miraculoase. Dacă se confruntă cu sărăcie, pot deveni uluitori de prosperi.

Dacă se simt abandonați sau părăsiți, pot găsi iubirea. Dacă au fost dezamăgiți sau umiliți, pot ajunge la faimă. Dacă au fost singuri mult timp, se pot căsătorit și deveni părinți. Chiar și dacă au avut dificultăți în școală, pot ajunge la facultăți prestigioase.

În ciuda acestor contraste, nativii Pești sunt sub protecția îngerilor și primesc mereu de la Univers ceea ce au nevoie, chiar dacă nu au resursele necesare. În viața lor, mereu se găsește ceva bun, frumos, care îi însoțește, făcându-și viața mai bogată și mai frumoasă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page