Press "Enter" to skip to content

Zanni, inselat de Ana Porgras!? Ce i-a gasit in telefon dupa concurs: Mi s-a facut greata

Zanni a facut dezvaluiri incredibile! Castigatorul de la Survivor a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Ana Porgras! Acesta a spus adevarul despre ruptura brusca care s-a produs intre el si Ana!

Relatia dintre Ana Porgras si Zanni s-a terminat! Anuntul a fost facut chiar de castigatorul de la Survivor, care a povestit ce s-a intamplat intre ei.

Se pare ca povestea s-a terminat intr-o camera de hotel, dupa terminarea concursului. “Eu niciodată nu am fost îndrăgostit de Ana. Mi-a placut blândețea ei, am văzut afecțiunea aia de la o femeie. Ne potriveam, dar nu ca și cuplu. Am cunoscut-o dinainte de concurs. Când am intrat în competiție erau numai șerpălăi și mincinoși. Când a venit Ana a fost refugiul meu. Mâncam cu ea, dormeam cu ea. Era liniștea de care aveam nevoie. Apoi a plecat, am ajuns la finală. Ea a revenit cu același sentiment, nu am bănuit-o pe Ana că are alte intenții.

Am fost cu Ana în cameră și mi-a zis că i-a fost dor de mine. Eu nu vreau o relație cu Ana și mă gândeam cum să-i spun. La petrecerea de final, am văzut că Ana nu mai era prezentă, se uita non stop în telefon. I-am cerut telefonul două minute. Mi l-a dat cu greu. I-am zis: Fix primul mesaj pe WhatsApp, când l-am văzut, mi s-a făcut greață. A înghițit în sec. I-am zis: Nu ne-am mai băgat în seamă de atunci! Nici tricoul meu nu l-a mai purtat”, a dezvăluit Zanni, la Kanal D.

Ce face Zanni cu marele premiu

„Visul meu era imi iau un apartament, vreau sa ma mut de la camin. Cu acest premiu o sa fac, ma gandesc cum intru in apartament, cum il mobilez. Va multumesc ca ati castigat timp alaturi de mine. Vreau sa le spun oamenilor de acasa ca viata e o comedie pentru mine. Asa am reusit sa evoluez in viata, razand.

Sunt mistocar, dar si serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Multumesc ca m-ati sustinut, fara voi nu as fi putut. Toti cei de acasa sa rada mult si voi decideti ce este in viata greu si ce este usor. E important sa ramai pozitiv, sa te distrezi, sa razi, pentru ca tot ce meriti va veni.

De emotie am transpirat. E foarte greu trofeul… E cel mai greu trofeu. Trebuie sa recunosc ca i-am simtit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emotii, dar nu de frica. Au fost emotii de bucurie, pentru ca simteam acest moment si emotiile erau foarte mari, pentru ca nu prea stiu cum sa-mi arat recunostinta…

Dar recunostinta mea o s-o vedeti in toata energia mea si toata atitudinea mea de acum incolo. Va multumesc din tot sufletul meu nu ca ati pierdut timpul, ca l-ati castigat alaturi de mine”, a declarat Zanni.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *