Press "Enter" to skip to content

VESTE TRISTA! A murit PETRICĂ CERCEL! Care este cauza morții artistului?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Vestea că Petrică Cercel a murit a picat ca un trăsnet atât pentru familia artistului, cât și pentru fanii acestuia. Ce s-a întâmplat cu cântărețul după ce s-a infectat cu COVID-19?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Este din nou doliu în showbizul autohton după ce Petrică Cercel a murit.Anunțul a venit la scurt timp după ce familia acestuia a anunțat că artistul se afla intrenat în stare gravă la spital, în secția ATI, după ce s-a infectat cu COVID-19. Care este cauza morții lui Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Care este cauza morții artistului?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Vestea morții artistului a fost dată cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu.

Acesta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin intermediul căruia a anunțat că Petrică Cercel s-a stins din viață. 

„Dumnezeu sa îl ierte, nu am cuvinte. Condoleanțe familiei! S-a terminat pământul, s-a terminat globul, s-a terminat tot, muzică tot!”,  este mesajul pe care Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, l-a postat pe contul său de facebook.

Din primele informații se pare că Petrică Carcel s-astins după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său se află internat în stare gravă la spital.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.”, scria Ionuț Cercel pe facebook în urmă cu câteva zile.

Adi de la Vâlcea a vorbit și el despre problemele de sănătate ale lui Petrică Cercel, confirmând că artistul se afla în stare gravă în secția de ATI.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *