Update: Mama gemenilor făcea live pe Facebook.Tragedie în Ploiești! Gemeni de doi ani, decedați după ce au căzut de la etajul 10

O nouă tragedie zguduie țara noastră. Doi frați gemeni, în vârstă de doar doi ani, și-au găsit sfârșitul după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc. În acel moment nu erau supravegheați, motiv pentru care s-a produs tragedia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ei.

Gemeni căzuți de la etajul 10

UPDATE: Deși informațiile inițiale arătau că femeia era în dormitor și făcea curățenie, se pare că, de fapt, ea făcea live pe Facebook, cu muzica la maximum. Pe filmare se aud sunetele sirenelor. Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 20:48, iar la scurt timp după aceea, femeia încheie filmarea de pe rețelele de socializare.

Era foarte activă pe rețelele de socializare și distribuia mai mereu știri cu copii cu probleme, dispăruți. Unii internauți spun că Andreea, mama copiilor, era agresivă cu cei mici, îi încuia în cameră și pleca de acasă. Femeia se află internată în aceste momente la psihiatrie și traversează clipe cumplite.

Tragedia s-a produs seara trecută, în jurul orei 20.30. Doi gemeni, fată și băiat, de 2 ani și trei luni, au căzut de la etajul 10 al unui bloc. Se pare că aceștia nu erau supravegheați la momentul respectiv, pentru că mama lor se afla în altă cameră și făcea curățenie.

„În cursul acestei seri, în jurul orei 20.30 polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Prahova.

Din primele informații, cei doi au căzut în gol. Mama a fost cea care a auzit bubuitura și a mers în cameră să vadă ce se petrece. Atunci a sunat la 112 și au intervenit de urgență echipajele de salvare: 1 autoscară, 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare și 2 ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensiva mobilă. Pentru micuți s-au efectuat toate manevrele necesare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *