Ultimele cuvinte ale Alexandrei, polițista de la Rutieră, care a pierdut lupta cu cancerul: ”Până în ultima clipă a spus că…”

Alexandra Iordache, polițistă la Rutieră, a murit din cauza cancerului! Avea 41 de ani.

Alexandra Iordache, polițistă la Rutieră și mamă a doi copii, a pierdut lupta cu cancerul la 41 de ani. Cea mai bună prietenă a ei a vorbit pentru Sindicatul Național al Polițiștilor, dezvăluind care au fost ultimele cuvinte ale Alexandrei, înainte să moară. Toți au rămas fără cuvinte la aflarea cumplitei vești.

“ Am rămas cu toții împietriți la aflarea cumplitei vești. Colega noastră din cadrul Brigăzii Rutiere, Alexandra Iordache, a pierdut lupta cu cancerul. Încă de când a aflat cumplitul diagnostic, Alexandra a început să lupte din răsputeri, fiind încrezătoare că va supraviețui.

Tratamentul fiind unul foarte costisitor, familia, colegii și prietenii s-au mobilizat încercând să o ajute.

Au fost organizate evenimente sociale, culturale și sportive pentru a o sprijini, toate acestea fiind mediatizate la nivel național. HOPE RUN for Alexandra.

Cu toate acestea, se pare că îngerii aveau nevoie de ea în cer, așa că Dumnezeu a chemat-o la el. Mult prea devreme, la doar 41 de ani.

Fire veselă și optimistă, reușea să aducă zâmbete pe chipurile tuturor celor cu care interacționa. Avea o energie aparte, își adora copilașii, își iubea mult familia și profesia, aceea de polițist rutier. Îi părea nespus de rău că se duce… până în ultima clipă a spus că îi pare nespus de rău, mi-a povestit prietena ei cea mai bună”, este doar o parte din mesjaul scris de Bogdan Bănică pe blogul său.

Povestea Alexandrei Iordache, polițista răpusă de cancer

„ Să presupunem că de câteva zile vă simțiți rău, vă doare un picior sau o mână ori pur și simplu vă simțiți obosiți. Ce faceți?

Sigur nu vă duceți imediat la medicul de familie.Luați un medicament care îl aveți în casă și vedeți că nu vă trece. Atunci dați o fugă pe la farmacie, poate vă dă farmacistul o vitamină să vă reveniți. Mai vorbiți cu un prieten cu o prietenă care vă recomandă un tratament naturist.

Așa trec aproape două sau trei săptămâni și constatați că medicamentele și tratamentele naturiste nu au avut niciun efect. Vă hotărâți să mergeți la medicul de familie, faceți programare așa mai trec trei-patru zile.

Medicul de familie vă consultă și vă dă o trimitere la un internist. Dacă aveți noroc în cinci zile găsiți un loc liber și mergeți la consult. Acesta vă dă un set de analize pe care le faceți și așteptați rezultatul în alte zece sau mai multe zile. Cu rezultatele mergeți la medicul internist care după ce consultă rezultatele vă face o trimitere la oncologie.

Acum este momentul în care începeți să vă îngrijorați, dar nu prea tare, vă spuneți că probabil a greșit medicul, eu nu pot să am așa ceva. La oncologie dai peste o doctoriță amabilă care se uită peste analizele tale și îți spune că trebuie să mai faci și un RMN.

Afli că pentru a face acest RMN trebuie să aștepți aproximativ 6 luni, dacă vrei să fie decontat. Ce faci în situația asta? Alegi varianta să mergi la privat și reușești să te programezi în 1-2 zile.

Cu rezultatele te întorci la doctorița drăguță de la oncologie care îți spune că mai trebuie să faci și o biopsie. Din nou, reiei traseul la privat și faci și această analiză, rezultat care durează 20 zile.

Când acesta vine, mergi din nou la oncologie, iar doctorița drăguță te întreabă de familie, de copii și îți spune că trebuie să faci un tratament o dată la 3 săptămâni și într-un plic îți dă raportul medical, iar la diagnostic menționează: melanom malign gradul IV”. scrie wowbiz.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *