Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! Tzancă Uraganu, devastat de durere după moartea lui Petrică Cercel. Manelistul, șocat de vestea primită: ”Nu-mi vine să cred”

Tzancă Uraganu e devestat de durere după ce a aflat că Petrică Cercel a murit. Manelistul e în stare de șoc și a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că abia dacă poate să vorbească.

Petrică Cercel a murit astăzi, după ce în urmă cu doar câteva zile el a ajuns la spital în stare gravă, fiind infectat cu noul coronavirus. Manelistul a încetat din viață, iar vestea primită de către toată lumea a venit ca un adevărat șoc.

Tzancă Uraganu, devastat de durere după moartea lui Petrică Cercel

În exclusivitate pentru Antena Stars, Tzancă Uraganu a oferit câteva declarații cu ochii în lacrimi după ce a aflat că manelistul celebru a plecat astăzi la ceruri.

Cântărețului spune că e devastat de durere și nu-i vine să creadă că Petrică Cercel a murit în urma infectării cu noul coronavirus.

”Crede-mă că abia mai pot să vorbesc…Acum 5 minute am aflat, chiar nu am cuvinte să vă mai spun, ne-a lăsat fără cuvinte. Este un șoc foarte mare, acest om nu merita așa ceva, era un om foarte bun, în primul rând mare muzicand, am făcut atâtea hit-uri, atâtea melodii frumoase (…) Eu în momentul de față sunt foarte, foarte șocat, nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă”, a spus Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu a fost ajutat de către Petrică Cercel

Tzancă Uraganu spune că atât el, cât și alți maneliști, au fost ajutați în carieră de către Petrică Cercel în tot acest timp.

Manelistul spune că au fost foarte buni prieteni, s-au respectat foarte mult, iar acum abia dacă poate să mai vorbească în legătură cu acest subiect.

”Noi am câștigat fiecare câte o pâine datorită melodiile lui și datorită lui, l-am respectat foarte mult (…) Le doresc putere la copiii lui să treacă peste așa ceva, abia vorbesc, mă și bâlbâi, sunt foarte șocat”, a mai spus Tzancă Uraganu, potrivit Antena Stars. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *