Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! Soția lui Petrică Cercel, coroană impresionată de flori albe pentru regretatul cântăreț. Ce mesaj plin de durere i-a transmis

Cu siguranță cea mai mare durere de după moartea lui Petrică Cercel este resimțită de familie, de soție și de cei trei copii pe care artistul îi avea. În capela unde de depus trupul fără viață al cântărețului sunt prezente zeci de coarne, dar câteva sunt impresionate. Ana, partenera de viață a acestuia a ales o coroană uriașă de flori albe pe care a scris un mesaj emoționant.

Petrică Cercel și soția lui s-au iubit extrem de mult, iar cântărețul vorbea tot timpul la superlativ despre partenera sa de viață, cea care i-a oferit și trei băieți. Acum Ana a rămas singură și extrem de îndrurerată după ce sprijinul ei a plecat la ceruri.

Coroană impresionată de flori din partea soției lui Petrică Cercel

Femeia a pregătit o coroană uriașă din flori albe care acum se află în interiorul capelei cimitirului Ghencea, locul unde trupul fără viață al lui Petrică Cercel a fost depus și unde de altfel va fi înmormântat.

Coroana reprezintă o jumătate de inimă, iar în interiorul acesteia se află un mesaj extrem de emoționant pe care soția lui Petrică Cercel l-a trecut.

”Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”, a scris Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul regretatului cântăreț. În interiorul capelei mai sunt și alte coroane ale membrilor familiei, printre care cea din partea familiei lui Ionuț Cercel, a lui Florin și a lui Amy, cei trei copii ai cuplului.

Petrică Cercel va fi înmormânat azi
Sunt ultimele clipe alături de Petrică Cercel pe pământ, căci în doar câteva zeci de minute va începe slujba de înmormântare a cântărețului, după care va fi îngropat în șiroaie de lacrimi scurse pe fețele tuturor celor prezenți.

Toți cei care vin să-și ia adio de la manelist sunt rugați să îmbrace haine albe căci familia a ales să-l păstreze tot timpul viu pe artist și mai ales spun că acum e un înger.

Petrică Cercel a murit pe 16 septembrie într-un spital din București, acolo unde se lupta cu COVID-19 de câteva săptămâni. spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *