Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! Nici nu am intrat bine în valul 4 al pandemiei, că s-a anunțat valul 5. Va fi în perioada sărbătorilor de iarnă

Nici nu am intrat bine în valul 4 al pandemiei, că s-a anunțat valul 5. Va fi în perioada sărbătorilor de iarnă. Anthony Fauci avertizează că un nou „boom brusc” de cazuri COVID se va declanșa în jurul sărbătorilor de iarnă deoarece lumea va fi mai mult preocupată de cumpărături.

Fauci spune că lumea trebuie să rămână concentrată pe reducerea numărului de noi infecții COVID și internări fie si cu limitarea întâlnirilor de Crăciun şi Anul Nou.

„Trebuie doar să ne concentrăm să reducem aceste cifre. Să ne concentrăm pe continuarea reducerii acestor cazuri. Și o putem face prin vaccinarea oamenilor și, de asemenea, în situația în care rapelurile sunt adecvate pentru a face oamenii să fie stimulați„, a declarat șeful Institutului American pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIH), citat de Fox News. Pe de altă parte, el consideră că „este prea devreme să spunem dacă întrunirile de sărbători ar trebui să fie limitate din nou anul acesta din cauza pandemiei”.

Pe 1 octombrie, CDC a emis recomandări pentru sărbătorile de iarnă, sugerând evitarea adunărilor interioare în acest sezon de sărbători în favoarea adunărilor în aer liber virtuale sau distanțate social. scrie societatea.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *