Press "Enter" to skip to content

Tragedie în Focșani! Camelia, o mămică de 32 de ani, a fost găsită moartă în mașină. 4 copilași au rămas orfani

Descoperire șocantă într-o parcarea din Focșani. Trupul fără viață al Cameliei, femeia de 32 de ani dispărută în urmă cu doar câteva zile, a fost găsită pe bancheta din spate mașinii personale. Soțul tinerei și-a pus mâinile în cap când a aflat.

Dispariția Cameliei a fost semnalată de soțul acesteia în urmă cu aproximativ 5 zile. Luni,  tânăra de 32 de ani a fost găsită fără viață în mașina personală. Autoturismul se afla într-o parcare din Focșani, la aproximativ 4 km de locuința sa, în fața Mausoleului Eroilor. Trupul neînsuflețit era pe bancheta din spate a autoturismului. Moartea tinerei mămici este învăluită în mister și nu este exclusă varianta unei sinucideri, mai ales că nu existau urme de vizibile de violență pe trupul acesteia. În vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului trupul Cameliei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea.

”Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Focşani desfăşoară cercetări la fața locului cu privire la un caz de deces, sesizat luni  ora 15:05, prin apel 112. Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Soțul Cameliei este îngenuncheat de durere. Bărbatul a rămas să se ocupe singur de cei 4 copii

Potrivit martorilor din respectiva parcarea, soțul Cameliei a avut un șoc în momentul în care și-a descoperit soția decedată: ,,Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia.’’a povestit un martor, pentru Observatornews.

Camelia era o tânără mămică și o antreprenoare de succes în Focșani. Lasă în urmă un soț iubitor și 4 copii, trei fetițe și un băiețel. Alături de partenerul său, femeia conducea cu succes o curățătorie de încălțăminte și  un salon de înfrumusețare. Potrivit unui prieten de al familiei celor doi, se zvonește că tânăra ar fi luat niște pastile sau că s-ar fi otrăvit.: ”Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el , că poate să crească copiii singur.”, spune un prieten de al soțului tinerei.

Soțul Cameliei, bărbatul alături de care era împreună de peste 20 de ani, este îngenuncheat de durere. Tânărul își strigă durerea în văzul tuturor: „Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă”, a scris soţul Cameliei pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page