Press "Enter" to skip to content

Theo Rose a făcut anunțul după nici doi ani de relație cu Anghel Damian: „Asta e partea tragică”. Ce mesaj i-a dat Anamaria Prodan

Theo Rose a făcut anunțul după nici doi ani de relație cu Anghel Damian. De la despărțirea de Alex Leonte, la povestea de dragoste cu regizorul, venirea pe lume a unui copil și multele reușite pe plan profesional, așa a arătat în ultima vreme viața artistei.

Theo Rose a făcut anunțul după nici doi ani de relație cu Anghel Damian. Într-un moment de nostalgie, cântăreața a spus clar printr-o serie de mărturisiri că totul s-a întâmplat cum și-a dorit, însă fără a programa ceva. Ea îi îndeamnă pe prietenii virtuali să își trăiască viața.

Theo Rose a făcut anunțul după nici doi ani de relație cu Anghel Damian

Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă. Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă. Unii nu se urcă pentru că le ia prea mult sa se dumirească dacă e psihoză sau nu, alții pentru ca au rău de tren, alții pentru că spun că trenul e pentru săraci. Ei nu-nțeleg că atâta timp cât e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă. Trenul are cale liberă.

Acuma, mai e și de trenul în care nimerești. Cu cine pici pe tren. Ca și întâlnirile astea sunt importante, deși ai zice că o discuție în tren e doar ca să mai treacă timpul. Ehh… Și unii coboară când ajung la treaba lor, urcă alții și tot așa.

Și mai e partea când trenul care te duce pe tine dă peste câte un om. Asta e partea tragică. Atunci nu știi cum să te simți. Conta oare dacă nu te mai urcai?! Sau măcar dacă ai fi coborât nițel mai devreme… sau oricum ar fi mers altcineva în locul tău până la capăt?!

Nu știu…Mă duc cu ăsta că pare că mă duce bine. Și o să mă rog pentru cei pe care i-a lovit. Că trenul n-are mamă, n-are tată. Nu știe cum e. Urcați?‘, a fost mesajul transmis de Theo Rose.

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și i-a trimis un mesaj public artistei: „Draga mea frumoasă și deșteaptă. Întotdeauna trebuie să urcăm… chiar dacă trebuie să coborâm câteodată la prima, este obligatoriu să urcăm în următorul imediat!!! Niciodată să nu rămânem pe peron! Întotdeauna numai în tren să stăm… în mișcare‘.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page