Tânără din România, găsită fără suflare într-o cameră de hotel din Londra. Provine dintr-o familie cunoscută și respectată din Sălaj

Adela avea doar 24 de ani și o viață frumoasă înainte. Originară din Someș Odorhei, județul Sălaj, tânăra româncă a fost găsit moartă într-o cameră de hotel din Londra. Singură la părinți, ea locuia în capitala Angliei de mai mulţi ani.

Adela provine dintr-o familie cunoscută și respectată în Sălaj.

Anchetă declanșată de Poliția metropolitană

Autorităţile britanice nu au oferit, momentan, informaţii despre modul în care tânăra şi-a pierdut viaţa. Ancheta din Londra continuă şi, cel mai probabil, la finalul acesteia urmează să se stabilească şi cauza morţii.

Vestea că Adela a fost găsită fără suflare a adus o suferinţă enormă pentru familia ei, dar şi pentru prieteni şi cei care au cunoscut-o. Pe Facebook, mama tinerei a scris un mesaj emoţionant: „Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine tot sufletul și toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump, dar se pare că nu putem încurca planurile Celui de sus”.

De asemenea, și o altă bună prietenă de-ale Adelei și-a luat la revedere printr-un mesaj scris pe Facebook.

„Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierți că am plecat de lângă tine, să mă ierți că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia! Ești sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă ca nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, a scris prietena Adelei. scrie gandul.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *