Press "Enter" to skip to content

Soția lui Christian Sabbagh, prima reacție după ce Poliția a venit la ei acasă: „Totul a plecat de la…”

Soția lui Christian Sabbagh a avut o primă reacție după ce Poliția ar fi venit la ei acasă. Iulia Sabbagh a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile. Partenera prezentatorului de la Kanal D a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a dezvăluit că nu ar fi depus nicio plângere și că nu ar fi solicitat vreodată emiterea unui ordin de protecție împotriva lui!

Iulia, soția lui Christian Sabbagh, a avut o primă reacție publică, după ce Poliția ar fi ajuns la ei acasă, conform spynews.ro. În urmă cu câteva ore, partenera de viață a jurnalistului a postat un mesaj pe contul ei de Facebook prin care a explicat cum au decurs, de fapt, lucrurile. A precizat încă de la început că nu ar fi depus nicio plângere și că nu ar fi solicitat niciodată la Poliție emiterea unui ordin de protecție împotriva tatălui copiilor ei.

Ieri, întreg showbiz-ul a fost zguduit de vestea că soția lui Christian Sabbagh ar fi cerut ordin de restricție. Informațiile apărute atunci pe Spynews.ro arătau că prezentatorul TV trebuie să ajungă astăzi, 7 octombrie, în fața judecătorilor. La scurtă vreme, Iulia, partenera jurnalistului, a avut o primă reacție oficială.

Soția lui Christian Sabbagh, prima reacție după ce Poliția a venit la ei acasă

Soția lui Christian Sabbagh a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, pentru a face „lumină’ în acest caz. În dreptul unei imagini cu ea și jurnalistul, Iulia Sabbagh a scris că nu ar fi depus, de fapt, nicio plângere și că nu ar fi solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva lui. Ea a transmis că ar fi fost vorba despre o eroare în privința documentelor întocmite de organele de Poliție.

„Nu am depus nicio plangere si nu am solicitat vreodata emiterea unui ordin de protectie împotriva soțului meu. Am fost in eroare cu privire la documentele întocmite de organele de politie’, a scris soția lui Christian Sabbagh pe Facebook, în dreptul unei poze cu ei doi.

În același timp, partenera lui Christian Sabbagh a ținut să precizeze că ei se iubesc și se respectă. Conform spuselor ei, totul ar fi plecat de la o „banală glumă din discuții contradictorii’. Totodată, ea a scris că nu-și dorește să devină persoană publică și că e o mamă dedicată creșterii copiilor.

„Noi ne iubim si ne respectăm. Totul a plecat de la o glumă banală din discuții contradictorii. Nu imi doresc sa devin persoana publica si nici nu am nevoie de promovare prin acest mod! Sunt o mama dedicata cresterii copiilor si imi doresc sa le ofer o educatie corespunzatoare! Sper ca am lamurit acest acespect si nu vom mai fi subiect pentru presa!’, a continuat ea.

Christian Sabbagh: „Oricum ne împăcăm’

Și Christian Sabbagh a avut o primă reacție legată de acest subiect. Prezentatorul de știri a declarat că el și soția lui, Iulia, oricum se împacă. A declarat că-i va face cadou un buchet de flori și că deja a iertat-o, pentru că ea este „diamantul’ lui.

A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus

Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal’, a spus Christian Sabbagh, potrivit fanatik.ro.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *