Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, devastată de durere: “Dichi a murit în brațele Ioanei”

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, este devastată după moartea bărbatului cu care a fost căsătorită și cu care are o fiică, pe Ioana.

Actorul Ion Dichiseanu a murit, astăzi, 20 mai, la 87 de ani. Era internat în Spitalul Floreasca din București, de mai multe luni, iar familia sa a sperat, până în ultima clipă, la o minune. Simona Florescu, fosta soție a actorului, și fiica sa, Ioana, i-au fost alături și s-au rugat să se vindece până în ultimul moment.

Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale, Ioana

“A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.”, a spus Simona Florescu, în exclusivitate, pentru FANATIK. 

Deși a divorțat de Ion Dichiseanu, în 2008, după 22 de ani de căsnicie, Simona Florescu (52 ani) a rămas bună prietenă cu actorul, de dragul unicei fiicei și al nepoatei lor, iar moartea fostului partener de viață i-a făcut inima bucăți.

“Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte. Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții.”, ne-a spus Simona Florescu, plângând.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *