Roxana rupe tacerea si spune adevarul despre divortul de Liviu Guta.

Vestea că Liviu Guță a ajuns pentru a doua oară la divorț i-a șocat pe fanii artistului, cu atât mai mult cu cât a doua sa căsnicie a durat doar un an și 3 luni… Acesta a dat mai multe amănunte despre căsnicia sa cu Roxana, dar și fosta lui parteneră a făcut declarații privind motivele care au dus la despărțire.

În nici doi ani de zile, Liviu Guță a ajuns de două ori la divorț, un record nedorit… Cu aproape doi ani în urmă, manelistul anunța că divprțează de soția și mama copiilor săi, după 13 ani de căsnicie. Noua sa iubită, Roxana, i-a devenit parteneră de viață cu acte la doar trei luni de la debutul relației, însă nimeni nu se aștepta ca deznodământul trist să vină atât de repede. Artistul a dezvăluit ce a dus la despărțire, după nici doi ani de mariaj.

Artistul a anunțat că intenționează să se despartă la notar de Roxana, invocând ca motiv al divorțului faptul că soția sa nu îl lăsa să își vadă copiii din prima căsnicie. după doar 1 an și 3 luni de mariaj, Liviu Guță a băgat divorț și a plecat din casa soției sale de la Cluj.

„Divorțăm la notar, pe cale amiabilă. Ea m-a mai căutat. Trebuie să mă duc să-mi iau niște lucruri de acolo. Eu am fost la notar și peste o lună mă duc eu să semnez. Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp, probabil că îmi voi face și eu pe cineva. Iubirea nu stă în acte’, a declarat Liviu Guță la emisiunea Teo Show, de la Kanal D. 

Ulterior, artistul a mărturisit și că, de fapt, a realizat târziu că el și Roxana sunt incompatibili și a admis că s-a grăbit să se căsătorească.

„Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație’, a declarat solistul.

Roxana: „Mi-a zis că nu este nebun să meargă la psiholog’

Roxana a mai povestit că a încercat să rezolve probleme din mariaj, fiind dispusă chiar să apeleze la ajutor specializat, însă s-a lovit de un refuz vehement al soțului.

„Eu sunt obsedată de curățenie și îi strâng hainele de lângă pat după care i le puneam direct la coș că nu aveam unde în altă parte. Pe lângă asta, el voia să facem doar cum zice el, însă, într-o relație, ambii lasă de la el ca să fie bine.

Nu unul comandă și celălalt execută. Am fost și la psiholog, m-am gândit că poate am anumite probleme pe care eu nu știu să le abordez, am discutat cu specialistul. I-am spus și lui Liviu să mergem amândoi să ne rezolvăm această problemă, însă el mi-a zis că nu este nebun să meargă la psiholog’, a declarat  Roxana pentru Tacataca

Roxana, acuzații dure la adresa soțului ei

În replică la declarațiile lui Liviu Guță cu privire la divorț și relația dintre ei, soția artistului a dezvăluit care au fost, din punctul ei de vedere, motivele care au dus la destrămarea căsniciei. Mai mult, Roxana a negat că i-ar fi intezis vreodată soțului ei să-și vadă copiii.

Nu i-am interzis niciodată să-și vadă copiii. Eu nu puteam să-i spun să nu mai vorbească cu copiii sau să-i reproșez că le cumpără copiilor lucruri. E adevărat că m-am supărat pentru că noi voiam să facem copil. Sunt niște probleme de sănătate la el care îl împiedică să facă copii. Nu a făcut nimic pentru asta, că el are deja doi copii’, a declarat Roxana, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Roxana: „Da, am fost agresivă verbal’

Roxana a recunoscut însă că a fost agresivă verbal, însă și-a motivat reacțiile, afirmând că și soțul ei avea partea lui de vină.

Da, am fost agresivă verbal! Dar și el căuta ceartă din orice! Problema nu e la mine, e la el. Gelozii? Păi, eu mergeam la cumpărături și-mi zicea că stau prea mult. Am greșit amândoi! El se contrazice cu multe chestii! Să vii acum să spui că nu te-am lăsat să-ți vezi copiii. Nu a fost de cinci ori plecat! O dată ne-am certat tare când el a plecat la mama lui la Brașov. Am fost la psiholog din cauza lui. El a refuzat să vină cu mine. Eu am crezut că greșesc. El nu știe să iubească. Nu mai e rost de împăcare între noi’, a mai spus Roxana.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *