Primele REACTII ale Anei Porgras dupa surprinzatoarea eliminare de la Survivor Romania 2021! Ce a publicat Faimoasa la nici cinci ore dupa ce a parasit competitia

Ana Porgras a fost concurenta eliminata de la Survivor Romania 2021, iar faptul ca a plecat din competitie a fost cel mai mare soc pe care concurentii l-au trait intr-un Consiliu de Eliminare.

Ana Porgras a fost concurenta eliminata aseara la Sur vivor Romania 2021, iar plecarea ei a starnit un val de reactii atat in randul Faimosilor cat si in randul Razboincilor.

Concurenta nu se astepta nici ea sa paraseasca competitia Survivor Romania 2021 chiar daca spune ca in cea de-a doua parte a zile inainte de marele consiliu a presimtit ca ea va fi cea eliminata, mai ales ca Jador a mai nominalizat-o inca o data:” “Mama, m-ati luat prin surprindere, nu ma asteptam, sincer. Cumva am presimtit treaba asta. Am avut o stare mai putin buna in a doua parte a zilei.Sunt fericita ca ma duc acasa, ca ma duc la bine. Sunt trista ca mi-as fi dorit sa continui aceasta experienta, dar asta a fost drumul meu in Survivor Romania 2021. Am invatat multe lucruri aici. Stiam ca am rabdare, dar rabdarea mea a fost dusa la o limita extrema.

Am invatat sa accept oameni, am invatat cat de puternica sunt. Am indurat lucruri pe care eu nu credeam ca pot si mi-am demonstrat ca sunt o luptatorare.” 

Ana Porgras, eliminata de la Survivor Romania 2021, a facut primele declaratii

La scurt timp dupa ce a fost eliminata din competitie, lasand majoritatea concurentilor fara grai avand in vedere ca nu se astepta nimeni ca ea sa plece de la Survivor Romania 2021, Ana Porgras  si-a luat inimain dinti si a vorbit in cateva postari pe o retea de socializare despre tot ce s-a intamplat la Survivor Romania 2021, in Consiliul de Eliminare: 

“Va multumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ati trimis, va iubesc tare mult!”Nu stiu daca au sens cuv intele, nu cred ca lucrurile astea se simt. Mi-e destul de greu sa vorbesc acum, dar vreau sa va multumesc pentru toata sustinerea…” a spus Ana printre lacrimi la cinci ore dupa eliminarea din competitia Survivor Romania 2021.

Mesajul Anei Porgras dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Ana Porgras este destul de afectata de eliminarea de la Survivor Romania 2021  si clar nu se astepta la acest deznodamant.Cel care a votat-o spre eliminare fiind nimeni altul decat Jador care a spus de la inceput ca nu este un vot corect deoarece Ana nu merita sa iasa din competitie, insa Jador nu a vrut si nu a banuit nicio clipa ca tocmai ea va fi cea eliminata.” Pe oricine as vota nu ar fi corect, nu mi-as dori sa plece nimeni, insa trebuie sa aleg pe cineva si cei de acasa sa vada ca sunt foarte buni cu totii si sa ramana doar unul din ei. Au venit si mi-au spus ca Culita a pierdut sapte puncte azi. Era un mod indirect de a-mi sugera sa-l votez. Imi pare rau, dar nu sunt corect. O votez pe Ana chiar daca este foarte buna.”  scrie kanald.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *