Press "Enter" to skip to content

Părintele Vasilică a murit într-un teribil accident. În maşina preotului de 31 de ani se aflau şi copiii de 3 şi 4 ani

Doliu în lumea bisericească din România dupa ce un tânăr preot a murit spulberat in masina sa in care se afla alaturi de cei doi copii de 3 si 4 ani.

UPDATE accident: Si cel de-al doilea sofer implicat in accidentul produs luni seara, pe un drum judetean din comuna Magurele, a decedat la spital. Potrivit martorilor, cele doua victime sunt preotul Vasilică, din Şoimari şi Adrian Stegaru, un tânar din Bălțeşti.

Este doliu uriaș în lumea bisericească după ce un tânăr preot a murit într-un teribil accident. În mașină cu el se mai aflau cei doi copii ai săi cu vârste de 3 și 4 ani.

Vasilică, așa cum era cunoscut printre enoriași preotul paroh din localitatea Șoimari, este una dintre cele două persoane care și-au pierdut viața luni seară în tragicul accident de la Măgurele.

Luni seara un accident rutier grav s-a petrecut pe DJ 100L în Prahova, între localitățile Măgurele și Bălțești.

Șoferul unui autoturism, în timpul depășirii unei alte mașini care era staționată a acroșat-o și a fost proiectat într-un alt autoturism care circula din sens opus.

În urma impactului doi bărbați, preotul din Șoimari în vârstă de 31 de ani și un altul în vârstă de 32 de ani, au murit, iar alți doi copii au ajuns la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă care va stabili toate cauzele și împrejurările care au dus la producerea tragicului eveniment.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page