Press "Enter" to skip to content

O polițistă de 28 de ani a murit la câteva ore după ziua de naștere: „Drum lin, în sus spre stele, dragă colegă!”. Alexandrina suferea de o boală gravă

O polițistă de 28 de ani a murit la câteva ore după ziua de naștere. Alexandrina Iacub era din Onițcani, Republica Moldova, și în urmă cu trei ani a descoperit că suferă de o boală gravă, care încet, încet, a reușit s-o doboare. Tânăra s-a stins din viață pe patul de spital, într-o unitate medicală din Turcia.

polițistă de 28 de ani a murit la câteva ore după ziua de naștere. Alexandrina lupta cu o boală nemiloasă, și anume cancerul. Diagnosticul crunt l-a primit în anul 2020, luna februarie. Inițial, crezuse că are o simplă răceală, motiv pentru care a luat antivirale. Dar starea de sănătate i s-a agravat, având probleme respiratorii, febră, oboseală, iar pe picioare îi apăruseră vânătăi.

Alexandrina a mers imediat la doctor și i s-a spus că are bronșită, în urma unei radiografii, iar tratamentul nu a dat roade. Apoi, medicul a depistat apă la plămân, așa că a fost internată de urgență. I-a fost efectuată puncție pleurală, pentru a fi eliminat lichidul din plămâni.

Lichidul a fost trimis către laborator, iar atunci a aflat că suferă de cancer al sistemului limfatic. La vârsta de 25 de ani, începuse procedurile de chimioterapie. La trei ani distanță, a primit un transplant autolog cu celule stem.

O polițistă de 28 de ani a murit la câteva ore după ziua de naștere

În aprilie 2023, primise o veste îmbucurătoare din partea medicilor, după biopsia măduvei osoase. Însă, ulterior cancerul a revenit agresiv și i-a măcinat organismul în doar câteva luni.

Săptămâna mea începe greu, starea mea de sănătate nu s-a ameliorat, dar eu sper și cred că o sa trec peste această grea încercare a vieții. Eu cred în Dumnezeu”, a fost ultimul mesaj notat de Alexandrina.

Atât familia, cât și pritenii, sunt în stare de șoc. Cei care au cunoscut-o și-au exprimat regretul și au transmis mesaje de condoleanțe.

După o luptă crâncenă cu o boală incurabilă, colega noastră Iacub Alexandrina a cedat. Noaptea trecută colega noastră s-a stins din viață la vârsta de 28 ani, într-un spital din Turcia. În aceste momente grele, întreaga echipă a Poliției Naționale este alături de familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Drum lin, în sus spre stele, dragă colegă!”, au transmis reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page