Motivul pentru care o mireasă a refuzat să se mai căsătorească cu iubitul ei

Când nu se merită DA-ul! Nunta este un eveniment important pentru doi oameni care vor să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Odată ajunși în fața ofițerului de stare civilă, mirii trebuie să ia o decizie foarte importantă, aceea de a spune „DA” sau „NU”. Ei bine, o mireasă din București și-a luat inima în dinți și și-a părăsit viitorul fost soț în fața tuturor invitaților. Care a fost motivul?

Când nu se merită DA-ul! Motivul pentru care o mireasă a refuzat să se mai căsătorească cu iubitul ei

Când nu se merită DA-ul! Două persoane care se iubesc, plănuiesc să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, fiind susținuți de rude și apropiați. Nunta este întotdeauna un eveniment special pentru miri și trebuie foarte hotărâți în momentul în care ajung în fața ofițerului de stare civilă. Ei bine, spre surprinderea invitaților, o mireasă din București a refuzat să se căsătorească cu iubitul ei chiar în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul a fost povestit de un ofițer de stare civilă pensionat din București. Întrebat de un coleg dacă s-a confruntat în cei peste 30 de ani de activitate, cu situația în care mirii au refuzat să se mai căsătorească. Acesta a spus că o singură dată s-a întâmplat ca mireasă să răspundă cu „NU” la clasica întrebare.

L-a întrebat pe el dacă o ia în căsătorie și a răspuns cu „DA”, iar când a venit rândul miresei, aceasta a spus răspicat „NU”. „Mirele făcea fețe-fețe și scrâșnea din dinți. I-am atras atenția domnișoarei asupra solemnității momentului și am rugat-o să nu ia în glumă ceremonia. Am adăugat că o voi mai întreba odată apoi voi consemna răspunsul dânsei ca fiind final. „Cetateana … îl iei în căsătorie pe cetățeanul…?” Tăcere apăsătoare. Apoi un răspicat: „NU!” Am consemnat atunci răspunsul și nu am încheiat căsătoria”, a spus fostul ofițer de stare civilă.

De ce a refuzat mireasa să se mai căsătorească cu iubitul ei

După câteva zile, tânăra l-a așteptat pe acesta în fața Stării Civile, explicându-i de ce a refuzat să se căsătorească cu iubitul ei. „Simt că vă datorez o explicație asupra ceea ce s-a întâmplat.”
„Nu, nu este nevoie, am replicat, este decizia dumneavoastră.” continuare 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *