Press "Enter" to skip to content

Ministerul Educatiei a facut anuntul. Mai multe scoli trec in online. Iata cum se va invata in fiecare localitate

Dupa cresterea numarului de cazuri de infectare cu COVID, unele scoli isi inchid portile si elevii vor face cursuri online.

Ministerul Educatiei a publicat lista pe localitati cu modul in care vor functiona scolile saptamana viitoare. Astfel, dupa incidenta calculata vineri scolile din 13 localitati vor fi inchise pentru urmatoarele 14 zile cu posibilitatea de prelungire, pana cand rata de incidenta va scadea sub 6 la mia de locuitori: cinci localitati din judetul Satu Mare doua din Cluj cate una din Sibu, Arad, Caras-Severin, Salaj, Dolj, Neamt.

Cum functioneaza scolile in functie de incidenta

Scenariul 1 – Incidenta cumulata in ultimele 14 zile a cazurilor din localitate mai mica sau egala cu 6/1.000 de locuitori: Participarea zilnica cu prezenta fizica a tuturor anteprescolarilor, prescolarilor si elevilor in unitatile de invatamant, cu respectarea si aplicarea tuturor normelor de protectie.

Scenariul 2 – Incidenta cumulata in ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori pana la instituirea starii de carantina la nivelul localitatii: – a) Participarea zilnica cu prezenta fizica in unitatile de invatamant a tuturor anteprescolarilor, prescolarilor si a elevilor din invatamantul special, cu respectarea si aplicarea tuturor normelor de protectie; – b) Participarea zilnica, in sistem on-line, a tuturor elevilor, cu exceptia celor din invatamantul special.

AICI Lista completa a incidentei pe localitati in Romania

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *