Press "Enter" to skip to content

Mădălin Ionescu, declarații despre separarea de Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu admirat de toată lumea. Chimia dintre ei este vizibilă, iar cei doi au o familie superbă. Au apărut zvonuri cum că relația lor ar fi pe final, iar Mădălin Ionescu a ținut să clarifice și să spună care este cu-adevărat situația.

Ce spune Mădălin Ionescu despre divorț

Mădălin Ionescu a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre zvonurile legate de o separare între el și Cristina Șișcanu. Vedeta de televiziune susține că a avut anumite divergențe cu soția sa, ca în orice cuplu, dar că niciodată nu s-a pus problema divorțului între cei doi. Mădălin Ionescu susține că au o relație foarte bine consolidată, bazată pe respect, comunicare și iubire.

Un internaut l-a întrebat pe Mădălin Ionescu despre partidele de amor și care ar fi părerea sa despre durata partidelor de amor o dată ce ai trecut de vârsta de 40 de ani. „Cât de des este normal să se întrețină relații sexuale de la 40 de ani în sus după părerea ta?„,a fost întrebarea internautului.

Mădălin Ionescu i-a răspuns prompt interlocutorului său și nu s-a simtit deranjat de subiectul abordat, ba mai mult acesta a precizat că se aștepta să apară și întrebări de acest gen. Prezentatorul a spus că în principiu la vârsta de 40 de ani ar trebui să „rupi patul”, doar că fiecae cuplu este diferit deci nu există o regulă în acest sens.

Chiar mă întrebam când o să apară astfel de abordări?… În principiu la 40 de ani ar trebui să rupi patul. Altfel, fiecare cuplu are propria rețetă, în funcție de bioritm, mod de a privi viața, temperament.„, a spus Mădălin Ionescu.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *