Liviu Guță divorțează pentru a doua oară, după doar 1 an de căsnicie cu Roxana: „Nu mă lăsa să mă duc la copii”. Artistul se va muta cu chirie

Bombă în showbiz-ul românesc! Liviu Guță divorțează pentru a doua oară. Artistul și încă soția lui au pus punct relației după o căsnicie de doar 1 an și trei luni. Cântărețul a făcut mai multe declarații uluitoare, spunând, printre altele, că Roxana nu l-ar mai fi lăsat să-și vadă copiii. După această decizie, manelistul susține că acum e nevoit să se mute cu chirie!

  • Liviu Guță divorțează!
  • Cântărețul e nevoit să se mute acum cu chirie, în Capitală.

Liviu Guță a anunțat că divorțează pentru a doua oară, după aproximativ 1 an de căsătorie cu Roxana

Liviu Guță și soția lui, Roxana, sunt în mașină. Cei doi își fac un selfie.

Liviu Guță și-a șocat recent toți fanii. Invitat la o emisiune de televiziune, celebrul cântăreț a anunțat că a ajunge din nou la divorț, după o căsnicie de aproximativ un an, cu Roxana. Conform spuselor sale, artistul a mers deja la notar pentru a realiza toate demersurile necesare. Cât despre motivele decizie uimitoare, vedeta a spus, printre altele, că el și încă soția lui ar face parte din lumi diferite și că nu au apucat să se cunoască. Ba mai mult, acesta susține acum că s-a grăbit căsătorindu-se cu ea.

„Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta”, a declarat Liviu Guță la o emisiune tv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *