Press "Enter" to skip to content

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Destinul in functie de anotimpul in care ne-am nascut

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au  spus la Antena 3, care este destinul financiar fiecaruia dintre noi in functie de anotimpul in care ne-am nascut.

Ca sa faci bani, trebuie sa stai in jurul banilor. Indeosebi, cei nascuti iarna se disting prin eficienta. Ei persevereaza, sunt sarguinciosi, sunt harnici. Sunt muncitori si cel mai important este ca stiu ce vor.

Ei sunt axati pe cariera, sunt capabili sa munceasca din greu ca sa ajunga la realizarile lor. Se si pricep sa faca lucruri. Sunt cam zgarciti.

Muncesc mult si cheltuie putin.

Cei care sunt nascuti primavara sunt foarte ambitiosi.

Ei sunt cei care atunci cand si-au pus in cap ceva, poate sa fie orice, sunt in stare de multe ori sa calce pe cadavre pentru a-si atinge scopul. Sunt energici, profita de timpul liber, adica stiu sa se si odihneasca, sa si munceasca.

Stiu foarte bine, adica mai bine decat cei din iarna, ce vor de la viata. Au o memorie excelenta, sunt eficienti, au claritatea mintii. Pot fi bogati pe viata.

Ei sunt acei oameni care atunci cand fac o investitie gandesc. Fac calcule. Ei cand vor sa faca o investitie sunt foarte meticulosi, analitici, socotesc fiecare chestie. De multe ori, daca iese putin nici nu o fac. Miros afacerea. Viata lor materiala merge foarte bine.

Cei cu iarna si vara, extremele, sunt perfecte demonstrativ. De ce? Pentru ca cei nascuti vara au o caldura sufleteasca. Au un altruism iesit din comun pentru ca ii ajuta Dumnezeu.

Ei, de obicei, fac banii usor, dar ii cheltuie la fel de usor. Bucuria de a darui pentru ei este inegalabila. Acestia sunt nativii din perioada de vara.

Scopul lor este sa isi gestioneze independet viata. Sa fie liberi ca pasarea cerului, sa faca ceva, sunt responsabili pentru ei, dar si pentru afacerile lor. Sunt plini de calitati, au curaj, flexibilitate, spirit de initiativa, dar vor avea mare succes in ceea ce inseamna management. Ei sunt practic liderii, conducatorii, care stiu cum sa puna banul sa faca bani. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *